Primera victòria a la Lliga per a l'AEM

Un gol en el primer minut de joc de Natàlia dóna el triomf a l’AEM en l’estrena a casa en la nova categoria || Les locals van saber buidar-se en defensa per resistir els atacs del Saragossa

La capitana de l’AEM, Pixu, pugna per una pilota amb una rival durant el partit davant del Saragossa.CARLES MIRANDA

L’AEM va tornar a experimentar ahir la dificultat de sumar punts en la nova categoria però en un exercici de supervivència va aconseguir la primera victòria contra el Saragossa (1-0) en la que va ser la seua estrena a Segona Pro al Municipal del Recasens. Natàlia, amb un gol tot just posar-se en marxa el cronòmetre, va ser la protagonista de l’únic gol del duel. Les jugadores de Roger Lamesa van començar molt endollades i a la primera jugada, Natàlia ja va protagonitzar l’acció decisiva del partit. La davantera lleidatana va ser la més llesta i va aprofitar un error de la defensa per robar la pilota a la zona de perill i batre la portera visitant. Però el Saragossa, campió l’any passat del grup de Segona on també competia l’AEM, va començar a donar senyals de la seua qualitat a partir del minut 20. Les aragoneses, sense fer soroll, s’anaven atansant a la porteria local. Encara que a excepció de dos trets de Spitler, salvats per la portera Noèlia, el Saragossa no aconseguia transformar el domini en ocasions. Després del descans, el Saragossa va seguir amb el seu setge la porteria de l’AEM, que es va tancar a darrere per protegir-se i intentar llançar algun contraatac que sorprengués les aragoneses. La visitant Nahima va deixar gelat momentàniament el públic quan a pocs segons de finalitzar el matx va estavellar la pilota contra el pal després d’un llançament de falta. Per fortuna, la pilota no va voler entrar i l’AEM va poder celebrar els primers punts a la nova avantsala de la màxima categoria.