SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida iguala la seua millor arrancada en sis temporades

No ha repetit golejador i Joanet, un dels quatre que han jugat tots els minuts

Joanet celebra el gol que va marcar diumenge a l’Espanyol B.

Joanet celebra el gol que va marcar diumenge a l’Espanyol B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada a casa i amb la convincent posada en escena en el duel contra l’Espanyol B (2-1) ha igualat la seua millor arrancada de Lliga en els últims sis anys com quan a la campanya 2013-14, amb Molo llavors de jugador i Seligrat d’entrenador, va sumar 9 punts en les quatre jornades inicials. I en tota la història de l’entitat del Camp d’Esports, incloent-hi l’etapa de l’extinta UE Lleida, tan sols en sis temporades va aconseguir l’equip guanyar tres dels quatre primers partits del campionat.

El nou Lleida de Molo, encara en fase d’acoblament, està deixant bones sensacions, però també és cert que ha encaixat gols en tres dels quatre partits, cosa que evidencia que el dispositiu defensiu amb els seus automatismes assimilats encara presenta esquerdes.

Però igualment, els blaus només han deixat de marcar en un partit, el de l’infaust debut de lliga a casa amb la Nucia (0-2). Resulta curiós com fins al moment l’equip, que la temporada passada fiava tot el potencial golejador a la parella atacant Pedro-Juanto, ha tingut un autor diferent per cadascun dels gols anotats. Han marcat fins al moment Marc Martínez, Xemi, Álex Felip, Joan Oriol i Joanet, aquest últim un dels quatre jugadors als quals Molo ha fet jugar tots els minuts (els altres tres són Pau Torres, José Ruiz i Adri León). I una altra dada curiosa és que encara no s’ha estrenat com a golejador cap dels nous jugadors que han arribat aquest estiu.

L’Hèrcules, en zona de descens, fa fora el tècnic, Lluís Planagumà

L’Hèrcules, rival del Lleida al Grup III de Segona divisió B, va anunciar ahir la destitució de l’entrenador, Lluís Planagumà, després de la derrota contra el Sabadell (0-2) i la mala situació a la taula, ja que ocupa zona de descens a Tercera. El tècnic català, que va ser a l’agenda del Lleida i va arribar al club alacantí el mes de juliol del 2018, deixa l’equip després de sumar només un punt de 12 de possibles quan l’objectiu de l’entitat, a més de l’ascens, era aconseguir el primer títol de campió de Segona B.

Molo continua demanant paciència davant d’una temporada llarga en què el Lleida encara ha d’afinar-se i trobar la seua millor posada al punt.

tracking