SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Valverde ja compta amb Messi

L’argentí rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria contra el Dortmund, encara que el tècnic no assegura si jugarà d’inici || “Ha tingut una bona evolució, però esperarem”, diu

Messi ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Messi ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi, baixa des de principis d’agost a causa d’una lesió al soli, va rebre ahir l’alta mèdica i ha estat inclòs a la convocatòria per a l’estrena europea del Barcelona aquesta nit amb el Borussia Dortmund (Signal Iduna Park, 21.00 hores, Movistar Liga de Campeones). Tanmateix, el tècnic blaugrana Ernesto Valverde no va voler confirmar si l’argentí jugarà d’inici. “Ho decidirem demà [avui per al lector]. És veritat que fa uns dies, una setmana, no vèiem gaire clar si podria arribar a aquest partit o no, però els últims enfrontaments els ha fet amb l’equip i ha anat bé. A veure, ha tingut una bona evolució i esperarem”, va comentar. Si no s’incorpora Messi, tot apunta que seria Ansu Fati l’elegit per jugar i convertir-se en el jugador més jove a debutar a la Champions, amb un altre possible rècord al punt de mira si aconsegueix marcar, ja que seria també el més jove a fer-ho. “Està fent una cosa exagerada, però si juga no és per cap rècord sinó per necessitats de l’equip i estem encantats amb ell”, va assegurar Valverde.

Preguntat per l’exblaugrana Paco Alcácer, creu que podria ser clau frenar-lo i anul·lar el coneixement que té el davanter del seu exequip. “És un gran jugador i ho està demostrant aquí i també a la selecció. Està en un equip en el qual pot jugar amb més regularitat i el que està fent s’ho està guanyant. És un equip que li va bé, juga a prop de l’àrea i és precís”, va destacar del davanter valencià del Borussia Dortmund.

Pel que fa a

l’equip alemany, Valverde va dir que és una “bona pedra de toc” per al seu equip en un nou intent de conquerir una Lliga de Campions que no guanyen des del 2015. “Espero un gran ambient, el de sempre en aquest estadi. Espero un rival de moltíssim nivell que acaba de guanyar la Supercopa alemanya, que és candidat a guanyar la Bundesliga i que té les seues il·lusions posades en la Champions. Serà un partit complicat”, va comentar en roda de premsa.

“El Borussia es desenvolupa molt bé en el joc de posició però contraataca amb gran rapidesa, hem d’estar atents”, va argumentar Valverde. Després de dos temporades quedant a fora de la final, el tècnic va comentar: “L’any passat vam perdre només un partit i no vam arribar a la final. Els errors es paguen cars, no ens podem despistar ni un minut”, va acabar.

tracking