SEGRE

Els jugadors destaquen l'harmonia del vestidor i Molo com a motivador

“Va ser fa poc jugador i sap tocar la fibra”

Molo fa un gest d’enuig diumenge passat.

Molo fa un gest d’enuig diumenge passat.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres victòries en les quatre primeres jornades que ha aconseguit el Lleida Esportiu i el tarannà del seu tècnic Manuel Jesús Casas Molo, que fins fa poc era un futbolista més i sap com desenvolupar-se, entre el grup, ha fet que la plantilla visqui els seus moments de més confiança.

L’alegria i les bromes regnaven ahir a la tornada als entrenaments. Així ho expressava ahir el jove porter Víctor Vidal, que reconeixia que “des de l’arribada del nou entrenador i el nou grup tenim un ambient molt bo, molt acollidor, els nous s’han integrat molt bé i crec que és a causa de l’arribada de Molo, que fins fa poc ha estat jugador i això es nota a l’hora de gestionar el vestidor. Si, a més, guanyes tres dels quatre primers partits ja, doncs, la veritat, és que estem molt contents”. Vidal va agrair també la confiança de Molo cap als joves i el va assenyalar com el gran responsable de la motivació i del compromís que hi ha dins de l’equip. “Hi ha diferents tipus d’entrenadors i Molo a nivell motivador sap com arribar a nosaltres i tocar-nos la fibra. Si a més a més guanyes, la motivació també surt sola”, va assenyalar el del planter.

L’altre jugador que va parlar ahir durant la compareixença setmanal davant dels mitjans de comunicació va ser Liberto Beltrán, que mostrava la seua satisfacció pel bon començament de Lliga. “És veritat que els números són molt bons, però el partit davant de la Nucia a casa no l’hauríem d’haver perdut. Hem de continuar així”. Beltrán coincidia amb Vidal en el moment de destacar el gran ambient que hi ha al club. “Així fa goig començar la setmana. Ara ja hem de pensar en el partit a Badalona i oblidar-nos de l’Espanyol B.”

tracking