SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna reconeix que Pa Mor ha de guanyar 12 quilos

Jorge Serna, ahir durant la roda de premsa al Barris Nord.

Jorge Serna, ahir durant la roda de premsa al Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, va reconèixer ahir que el senegalès Pa Mor Diene, l’última incorporació, ha d’engreixar almenys 12 quilograms per poder competir en igualtat de condicions amb els pivots rivals. Per a això, va dir, “hem d’educar-lo que ha de fer cinc àpats al dia, perquè l’altre dia es va presentar a entrenar-se sense haver esmorzat”. El tècnic va apuntar que “passar de 88 quilos a almenys 100 portarà un temps, jo calculo que necessitarà 4 o 5 mesos, però comptem amb Pa Mor des del dia 1, sabent que això ho ha de millorar”.

Quant al partit d’aquesta nit davant l’Osca (21.00), corresponent al Trofeu Ciutat de Lleida, Serna veu l’equip millor que fa una setmana. “Arribem després de rebre un sever cop a la Lliga Catalana, tant davant de l’Hospitalet com contra el Girona, però l’equip ja va reaccionar bé contra el Castelló, quan es van veure algunes coses que busquem. Veig els jugadors centrats i més ben conjuntats. Hem millorat i corregit errors, però estic centrat a arribar bé al partit de la Corunya”, va assenyalar.

Per al partit d’avui es confirmen les baixes d’Agustí Sans, que podria jugar els seus primers minuts diumenge a Saragossa, i Marc Martí, que dimecres va patir un esquinç de turmell.

tracking