SEGRE

FUTBOL SEGONA B

La Diputació reclama 122.000 euros al Lleida

Li exigeix que torni la subvenció de la temporada 2015-2016, més interessos

La plantilla del Lleida Esportiu es va exercitar ahir a les instal·lacions de l’AEM.

La plantilla del Lleida Esportiu es va exercitar ahir a les instal·lacions de l’AEM.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació reclama el Lleida Esportiu que li torni els 110.000 euros de la subvenció corresponent a la temporada 2015-2016, a banda de 12.478,49 euros més en concepte d’interessos de demora, de manera que la xifra total que el club ha de tornar ascendeix a 122.478,79 euros. El motiu seria que el club no hauria justificat algunes de les despeses, tal com era obligatori per rebre la subvenció. Aquest serà un dels punts que s’han d’aprovar en el ple ordinari que la Diputació té previst celebrar dimarts vinent.

Segons els documents a què ha tingut accés aquest diari, el juliol del 2018 la Diputació va iniciar contra el Lleida Esportiu Terraferma Club de Futbol un expedient de reintegració total de la subvenció concedida, 110.000 euros. A aquest requeriment el club hauria fet les oportunes al·legacions i, a data 27 de juliol de 2019, Intervenció va emetre un informe que les desestimava, per la qual cosa, amb data el passat 3 de juliol de 2019, es va dictaminar la reclamació dels 110.000 euros, a banda de 12.478,79 més en concepte d’interessos de demora.

Aquesta decisió se sotmetrà a l’aprovació del ple de l’ens provincial en la sessió de dimarts vinent

Segons ha pogut saber aquest diari, el club va continuar percebent la subvenció per part de la Diputació durant una temporada més, la campanya 2016-2017, malgrat que no així durant les dos últimes, la 2017-2018 i la 2018-2019, que estan encara pendents, a causa de l’embargament preventiu que va decretar Hisenda fa poc més d’un any sobre el Lleida Esportiu per impagaments de gairebé un milió d’euros (928.242,60).

Fonts de l’ens provincial també van confirmar que l’Agència Tributària ha fet arribar diversos requeriments perquè paralitzin els ajuts al club lleidatà fins que es resolgui el procés i acabi o bé en un embargament definitiu o s’aixequi la mesura cautelar.

Molo: “El Badalona sortirà a jugar amb el ganivet a les dents”

Molo va advertir ahir que el duel de demà (17.00) davant del Badalona serà complicat, tenint en compte que el rival no ha sumat cap punt en les quatre primeres jornades de Lliga.  “Hem de posar-nos en la seua situació i ser conscients que sortiran a totes, amb el ganivet entre les dents. Hem vist tots els seus partits i no es mereixen no haver puntuat, però de vegades el futbol és així, necessites un pèl de sort que ells no han tingut”.

A més, el tècnic del Lleida Esportiu va assenyalar que cal protegir els del planter, com Joanet, Sebi o Eneko, entre d’altres. “Tot l’equip té la missió de cuidar-se’n perquè és un món nou al qual acaben d’arribar. Han de continuar creixent i nosaltres hem de tenir paciència”, va manifestar en aquest sentit Molo.

tracking