SEGRE

MOTOCICLISME

Àlex Màrquez acaba tercer a MotorLand i segueix ferm en el lideratge

El sud-africà Brad Binder s’imposa en la cursa de Moto2 i el de Cervera li porta 38 punts d’avantatge a Jorge Navarro i 42 a Augusto Fernández

Àlex Màrquez acaba tercer a MotorLand i segueix ferm en el lideratge

Àlex Màrquez acaba tercer a MotorLand i segueix ferm en el lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Màrquez (Estrella Galícia 0'0 Kalex) es manté ferm en el lideratge de Moto2, després de quedar tercer avui en el Gran Premi d’Aragó i després de què el fins avui segon, Augusto Fernández, s’hagi quedat sense puntuar. La cursa l’ha guanyat amb solidesa el sudafricà Brad Binder, mentre que la segona posició ha estat per a Jorge Navarro. El pilot de Cervera és líder amb 213 punts, mentre que la segona posició en la general és ara per a Jorge Navarro, amb 175 punts, mentre que Augusto Fernánez és tercer amb 171. Binder és cinquè en la general amb 160 punts.

Tant Màrquez, que partia des de la pole, com Fernández, que va firmar el segon millor crono dissabte, s’han deixat sorprendre a la sortida pel sud-africà Brad Binder i per l’italià Luca Marini. Fernández, a més, se n’ha anat per terra i encara que ha pogut tornar a pista i acabar la cursa, no ha aconseguit sumar cap punt.

Màrquez i Jorge Navarro han estat els únics que han pogut seguir Binder, però no han pogut evitar la seua victòria, sent la segona plaça per a Navarro i la tercera per al pilot lleidatà.

Després de la cursa Màrquez ha comentat: "El tercer lloc ha estat bo, ateses les circumstàncies. He tingut un ensurt, gairebé caic. Ha estat una llàstima perquè hem perdut Binder i ja sabia que al final seria difícil agafar-lo. Ho era intentant però quan m’ha passat Jorge ja he vist que era pràcticament impossible seguir-lo. Per això sabia que el tercer lloc era bo".

tracking