El Pardinyes perd en el debut

Cau en el primer partit a la LEB Plata davant el filial del Barça, que va saber aprofitar les absències de Dieng i Duch || Davis va tenir el triple per anar a la pròrroga, però la pilota no va entrar

Carlos Gasque porta la pilota davant de Jaime Fernández.

Carlos Gasque porta la pilota davant de Jaime Fernández.MAGDALENA ALTISENT

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder celebrar ahir la seua estrena a la LEB Plata amb un triomf i va perdre (67-70) davant del filial del Barça en un intens duel disputat al Barris Nord. Davis va tenir l’ocasió de portar el partit a la pròrroga, però el seu llançament de tres no va entrar i la victòria va ser per a un Barça que va saber aprofitar les baixes de dos jugadors clau en els esquemes del tècnic Gerard Encuentra, Dieng i Duch. A més, Lobaco va caure lesionat en els primers compassos i el Pardinyes va haver d’afrontar la resta del matx amb set jugadors de la primera plantilla. Els locals van dominar en els primers minuts (14-7), però el Barça es va ficar de nou en la lluita abans del final del primer quart (18-15). Els d’Encuentra semblaven disposats a donar la sorpresa (28-18) però de nou la reacció blaugrana no es va fer esperar i l’equip de Diego Ocampo va arribar al descans només dos punts per sota (33-31). La igualtat va ser la tònica de la segona meitat i el Barça va aconseguir capgirar el marcador en el tercer parcial, amb el Pardinyes molt desencertat en el tir exterior, una de les seues principals armes. D’aquesta forma, els blaugranes van entrar en els últims deu minuts amb quatre punts de marge (46-50). Els d’Ocampo van arribar a situar-se 9 punts per sobre d’un Pardinyes que no volia rendir-se i va continuar lluitant malgrat la poca rotació. Als últims dos minuts es va entrar amb el 61-66 i Gasque va anotar un triple a què va contestar Bolmaro amb un altre llançament exterior. Rubén Fernández, amb un altre triple, va posar emoció al final, encara que Marcos va situar el 67-70 amb un tir lliure a falta de 4 segons. Davis va agafar la iniciativa amb un tir exterior, però no hi va haver sort.

“Estic orgullós de l’esforç que hem fet” Gerard Encuentra, tècnic del Pardinyes, va manifestar després del partit disputat ahir que estava molt orgullós de l’equip, ja que “hem fet un gran esforç col·lectiu, tenint en compte que no podíem comptar amb dos jugadors i que després ha arribat la lesió de Lobaco”. A més, Encuentra va voler assenyalar que “era un rival molt difícil, molt físic, però estic satisfet perquè hem sabut competir i hem tingut l’opció de forçar la pròrroga”. “Però el bàsquet és així i de vegades no tens la sort de cara”, va afegir.