SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez guanya a l’Aragó i té el títol a l’abast

El pilot de Cervera aconsegueix la seua vuitena victòria de l’any en una cursa que ha dominat de principi a final i pot sentenciar el seu sisè títol de MotoGP en el pròxim gran premi de Tailàndia

Màrquez guanya a l'Aragó i té el títol a l'abast

Màrquez guanya a l'Aragó i té el títol a l'abastREPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Màrquez (Repsol Honda) té ja al seu abast un nou títol mundial de MotoGP, que podria aconseguir-ho d’aquí a dos setmanes, després de guanyar el Gran Premi d’Aragó en el circuit de Motorland (Alcanyís, Terol). En el seu gran premi número 200, el de Cervera va dominar de principi a final en el circuit turolenc i pot sentenciar matemàticament el títol en la pròxima cita del campionat a Tailàndia, el 6 d’octubre, quan faltaran encara quatre curses més per disputar-se.

Màrquez, que va aconseguir dissabte la seua novena 'pole' de la temporada, va ser de nou superior als seus rivals, malgrat els intents de Maverick Viñales amb la seva Yamaha. Al final, el de Figueres va acabar quart i van acompanyar Màrquez en el podi l’italià Andrea Dovizioso i l’australià Jack Miller, ambdós amb Ducati.

Amb aquest triomf, Màrquez continua engrossint el seu palmarès en sumar 78 victòries en la seu carrera esportiva, 52 d’elles aconseguides en la categoria reina.

El lleidatà ha guanyat set títols mundials en tres categories diferents: 125cc (2010), Moto2 (2012) i cinc vegades en MotoGP (2013, 2014, 2016, 2017 i 2018).

tracking