El Balaguer trenca la ratxa del Lleida B

Un jugador del Balaguer colpeja la pilota envoltat de rivals que miren d’impedir que dispari a porta.JOAN BOVÉ

El Balaguer va aconseguir la primera victòria de la temporada davant del Lleida B, que arribava invicte. Els locals van començar dominant i es van avançar en els primers minuts gràcies al gol de Marc (1-0, 8’), que va donar tranquil·litat als locals per mantenir el resultat durant tota la primera meitat.

A la segona part, els locals van continuar dominant i, després de diversos canvis a l’onze inicial, Jony anotava el segon per al Balaguer (2-0, 71’). Després de la segona diana, els locals van seguir intentant anotar i Aleix, va marcar el tercer i definitiu, que li va donar la victòria al Balaguer amb un domini total.