ELS DETALLS

CRÒNICA. El Lleida no sentencia

Els de Molo tenien el control però els va faltar capacitat de definició per guanyar un Badalona amb urgències || Una badada defensiva va propiciar el gol local i els lleidatans van haver de remuntar al segon temps

El Lleida va estar recolzat per una trentena de seguidors.

El Lleida va estar recolzat per una trentena de seguidors.CARLES MIRANDA

El Lleida no va saber treure partit de les urgències del Badalona (cuer, amb zero punts i sense haver marcat encara cap gol en Lliga) i va haver de conformar-se amb un empat (1-1) havent, a més, d’anar a remolc en el marcador arran d’encaixar un gol al tram final del primer temps després d’un desajust defensiu.

Molo, que va deixar aquesta vegada Joanet, per primera vegada a la temporada, a la banqueta per donar entrada a Eneko, va veure com el seu equip jugava un acceptable primer temps davant d’un rival molt pressionat pels resultats i que escoltava xiulets del públic cada vegada que retardava la pilota cap al seu porter. Però la superioritat del Lleida sobre la gespa es perdia per la seua falta de pegada, que el feia desaprofitar nombroses centrades nascudes aquest cop en un excel·lent Abel Molinero que, sens dubte, va jugar el seu millor partit amb la samarreta blava (ahir de roig). Després d’una rematada alta de Marc Carbó (7’), el Lleida va tenir dos clares ocasions. La primera d’Adri León, afegit a l’atac, que va aturar bé el veterà Morales (22’) i la segona en una bona centrada de Molinero que va rematar de cap Raúl (28’) però el cap de Malón va aconseguir enviar a córner. El Badalona no acabava de funcionar encara que Pallarès va gaudir, en una ràpida contra, de la millor ocasió fins llavors del partit, però Pau Torres (36’) amb una mà providencial va aconseguir rebutjar la pilota a córner quan ja es cantava el gol. Els escapulats es van confiar i al cap de poc van aconseguir inaugurar el marcador després de 400 minuts de sequera. Montes va robar una pilota a Raúl, amb possible falta inclosa, i va centrar des del lateral de l’àrea perquè Pallarès, amb el taló, desviés la pilota al fons de la xarxa, sense que cap defensor aconseguís tallar la jugada. Un gol que va ser celebrat per jugadors i públic com si d’un títol es tractés. A més, tot seguit, es va produir la lesió de Luso, que va demanar immediatament el canvi. Dos cops consecutius per a un equip que, sens dubte, va agrair l’arribada del descans.

A la represa, el Lleida va sortir a totes contra un Badalona que feia la sensació que se li faria eterna la segona part. Joan Oriol, afegit a l’atac, va tenir l’empat a les botes (50’) però la pilota es va estavellar al lateral de la xarxa. Abel (61’) i Eder (65’) també van tenir el gol a prop, però el xut del primer el va aturar Morales i el del segon va sortir desviat. En va tenir dos més l’equip de Molo abans de l’empat. Raúl (68’) i Eder (70’) tampoc no van encertar, fins que una bona combinació entre Joanet, Raúl i Molinero, va permetre a Eder estrenar-se com a golejador amb una rematada mossegant i en semifallada.

El Badalona va acusar el cop i durant més de cinc minuts no va poder sortir de l’àrea. El Lleida va botar fins a tres córners consecutius, però no va encertar golejant. L’última ocasió clara del Lleida va ser de Molinero (77’), però la va desbaratar Morales i Trilles (80’) va treure, sota pals, un intencionat xut de Pelón.