SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida torna de l''stage' a la Garrotxa

Com va fer contra l’Olot, prepararà el duel amb el Nàstic

Jugadors del Lleida durant l’anterior ‘stage’ a la Vall d’en Bas.

Jugadors del Lleida durant l’anterior ‘stage’ a la Vall d’en Bas.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu es desplaçarà demà dimecres cap a la comarca de la Garrotxa, on tornarà a concentrar-se a les instal·lacions esportives que té l’empresa de jardineria Royal Verd –que es va encarregar de col·locar i ara s’ocupa del manteniment de la gespa del Camp d’Esports– a la Vall d’en Bas. Com ja va fer abans de jugar davant de l’Olot i la temporada passada, l’equip blau tornarà al Training Center d’aquesta empresa gironina, on s’entrenarà demà i dijous en doble sessió per preparar el partit de dissabte al Camp d’Esports contra el Nàstic (18.30).

El tècnic Manuel Jesús Casas Molo vol aïllar els jugadors en un entorn idíl·lic per entrenar-se a l’espera que aquesta preparació doni el mateix bon resultat que davant de l’Olot, duel en què l’equip lleidatà va vèncer per 0-1.

L’equip viatjarà demà i s’entrenarà fins dijous en doble sessió a les instal·lacions de Royal Verd

D’altra banda, ahir va començar l’última setmana en què els socis que renovin el l’abonament tindran una sèrie d’avantatges. Aquestes consistiran que el carnet els inclourà els partits de la Copa del Rei i els d’un hipotètic play-off d’ascens que es disputin al Camp d’Esports. Això sí, sempre que el renovin fins aquest divendres.

Val a recordar que la renovació d’abonaments es porta a terme a les taquilles de l’estadi, mentre que les noves altes de soci continuen tramitant-se a la planta baixa de les dependències del club.

Mor Manolo Cubero, que va ser directiu als 80

Manolo Cubero Dávila, exdirectiu de la UE Lleida als 80 en la primera etapa de Mario Duran com a president, va morir diumenge als 73 anys. Cubero, que se’n va anar a l’estar disconforme amb el fitxatge del tècnic Koldo Aguirre, pot considerar-se el primer cap de premsa del club.

tracking