SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida recarrega les piles

‘Stage’ de dos dies a la Vall d’en Bas per preparar el partit de dissabte contra el Nàstic || Doble sessió diària d’entrenament per als jugadors de Molo

Els jugadors del Lleida estiren després de l’entrenament.

Els jugadors del Lleida estiren després de l’entrenament.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va iniciar ahir un ministage de dos dies a la Vall d’en Bas, localitat propera a Olot, de cara a la preparació del duel de Lliga de dissabte (18.30) contra el Nàstic. La plantilla es va exercitar ahir al training center de Royal Verd en una doble sessió d’entrenament, que repetirà avui abans de tornar. Els jugadors de Molo també tindran l’ocasió de treballar sobre gespa artificial, tenint en compte el següent compromís de lliga al camp de l’Eixea, que té aquesta superfície. L’equip ja es va concentrar a les mateixes instal·lacions abans del matx davant de l’Olot, que va acabar amb victòria del Lleida (0-1) amb diana de Felip al temps afegit.

El Lleida és quart, empatat a punts amb el Sabadell i a dos punts del líder Andorra, i contra el Nàstic buscarà una nova victòria al Camp d’Esports després d’aconseguir un empat al camp del Badalona (1-1). La visita de l’equip tarragoní, un dels favorits malgrat tenir un inici irregular, suposa la tornada com a rival del davanter malagueny Pedro Martín, que va ser el màxim golejador del Lleida la temporada passada, en què va anotar 16 gols. A més, el tècnic del Nàstic és el lleidatà Xavier Bartolo, ex de la UE Lleida.

Els jugadors del Lleida estiren després de l’entrenament.

Els jugadors del Lleida estiren després de l’entrenament.LLEIDA ESPORTIU

tracking