La lleidatana Cristina Riu, subcampiona estatal

De wakeboard, durant el debut del Lleida Ski & Wake al campionat a l’embassament de la Baells || Peña i Borràs van vorejar el podi

Cristina Riu a l’acabar segona al Campionat d’Espanya.

La lleidatana Cristina Riu es va proclamar diumenge passat subcampiona estatal de wakeboard al debut del Lleida Ski & Wake a la cita disputada a l’embassament de la Baells. Riu va acabar segona al darrere de Natalia Benito amb una puntuació de 24.22, pels 33.33 de la medalla d’or. El podi de l’Estatal el va completar Betsabé Fernández (23.45), a qui Riu va acabar superant a la final després que la lleidatana quedés tercera a la prèvia.

Per la seua part, Iván Peña, també del Lleida Ski & Wake, va acabar quart en la categoria de majors de 30 anys, amb una puntuació de 25.34, a menys de 12 punts del bronze, que va ser per a Antonio Macho. Per la seua banda, Oriol Borràs, també del Lleida Ski & Wake, va acabar cinquè a la prova per a majors de 40 anys, amb una puntuació de 10.56. Carlos Casaus, Joseba Unibaso i Juan Carlos van formar el podi de la categoria de veterans.