SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Minimulta de 300 € al Barça pel fitxatge de Griezmann

El comitè desestima la proposta del jutge de tancar el Camp Nou per un partit

Antoine Griezmann durant el partit de dimarts al Camp Nou.

Antoine Griezmann durant el partit de dimarts al Camp Nou.XAVIER BONILLA/AFP7/EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Espanyola va decidir ahir sancionar el FC Barcelona amb una multa de 300 euros pel fitxatge d’Antoine Griezmann, arran de la denúncia que va presentar l’Atlètic de Madrid. Quan el Barcelona va anunciar el fitxatge de Griezmann, l’Atlètic ràpidament va reaccionar denunciant que el club blaugrana havia pactat abans del temps reglamentari l’acord amb el jugador i assegurant que defensava els seus interessos. L’Atlètic considerava que el Barça va negociar amb el futbolista mentre tenia vigent el contracte amb el club i reclamava que els blaugranes no podien emportar-se el jugador per l’import de la clàusula de rescissió actualitzada, que l’1 de juliol va passar de 200 milions d’euros a 125. De la mateixa forma, competició va rebutjar la proposta del jutge d’instrucció, Juantxo Landaberea, de tancar el Camp Nou per un partit de Lliga, ja que el comitè va considerar que aquesta sanció “sembla que està pensada per a infraccions d’una altra naturalesa”.

El comitè sí que va donar la raó a l’Atlètic en relació amb el fet que el Barça no va informar amb temps per escrit ni per cap altra via formal el club blanc-i-roig que negociarien amb Griezmann, però no veu cap infracció greu que porti a determinar més sanció al Barcelona.

Tant el Barça com l’Atlètic han decidit que presentaran un recurs al comitè d’apel·lació

“Les negociacions entre el FC Barcelona i Griezmann van tenir lloc mentre tenia vigent el contracte que unia el jugador amb l’Atlètic de Madrid. No s’acredita que s’hagi produït cap comunicació per part del FC Barcelona a l’Atlètic de Madrid sobre les converses tindrien lloc”, detalla la resolució. No obstant, creu que “no ha quedat provat” que el contracte entre el FC Barcelona i Griezmann hauria quedat subscrit estant vigent el contracte que unia el jugador amb l’Atlètic.

Això, sumat al fet que era públic, per part del davanter francès, que la seua intenció era la de no continuar de blanc-i-roig, va portar Competició a prendre aquesta resolució. Tant el FC Barcelona com l’Atlètic de Madrid presentaran recurs davant d’Apel·lació.

tracking