SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

A Getafe sense Ansu Fati

El del planter, baixa per al partit d’avui a causa d’unes molèsties al genoll || Valverde diu que “mai dono gaire importància a la preparació física”

El del planter Carles Pérez va firmar ahir la renovació fins al 2022.

El del planter Carles Pérez va firmar ahir la renovació fins al 2022.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ansu Fati serà baixa per al partit d’avui (16.00) a Getafe a causa d’unes molèsties tendinoses al genoll dret i s’uneix a les absències ja conegudes de Messi, Jordi Alba i Umtiti, que segueixen recuperant-se de les respectives lesions. Una de les opcions que té Valverde per suplir l’argentí i el del planter serà Dembélé. El davanter francès, recuperat d’una lesió muscular, ja va disputar 45 minuts contra el Vila-real dimarts passat, malgrat que va demostrar que encara no està al cent per cent.

La baixa d’Ansu Fati va coincidir ahir amb les declaracions d’Ernesto Valverde, que va dir que no dóna “gaire importància a la preparació física. Molta gent li’n dóna perquè és una manera etèria d’incidir en l’equip. Quan guanyes, físicament estàs bé, i quan perds, no n’estàs. Però en futbol, amb tants partits seguits, es tracta d’anar preparant-te sobre la marxa. Tenim alguns contratemps, que són més dels que ens agradaria tenir, però no ho atribuiré a la pretemporada”, va afegir.

Pel que fa al duel d’avui amb el Getafe, va reconèixer que necessiten guanyar, però que serà difícil. “Imagino que serà un partit semblant al que va jugar l’any passat i l’anterior. Són un equip molt rocós, difícil de superar, disciplinat en la pressió. Després es desplega bé en atac, tenen jugadors que arriben molt bé”, va destacar del rival. “Hem d’anar molt amb compte, l’any passat vam patir molt per guanyar allà malgrat fer un bon partit. Acostumen a tenir ocasions de gol i cedir poc. Hem de fer un pas cap endavant fora de casa. Tenim una bona oportunitat i a més és bo que el rival sigui el Getafe, perquè ens obligarà a molt i al seu camp és molt complicat”, va afegir el tècnic blaugrana.

tracking