FUTBOL

El Lleida, líder provisional després de vèncer el Nàstic (1-0)

Xemi marca l’únic gol en una gran primera part dels blaus que després del descans es van mostrar sòlids per retenir els tres punts

El Lleida, líder provisional després de vèncer el Nàstic (1-0)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida Esportiu s’ha col·locat líder provisional del grup III de Segunda B després de derrotar el Gimnàstic de Tarragona per 1-0. L’únic gol del triomf el va aconseguir el centrecampista Xemi a prop de la mitja hora de joc després d’una brillant acció individual.

Els blaus van mostrar una excel·lent imatge en la primera meitat davant d’un dels favorits a l’ascens, encara que és cert que el Nàstic no ha tingut una bona arrencada de Lliga. Després del descans, els tarragonins van buscar el gol de l’empat i van estavellar una pilota al pal per mediació de Pedro Martín, l’exjugador blau. Tanmateix, el Lleida es va mostrar sòlid i va saber mantenir-ne a zero la porteria defensada per Pau Torres.

La pròxima jornada, el Lleida visita l’Ejea en un partit que se’n disputarà diumenge 6 d’octubre a les 12.00 hores.