SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Primer examen per al Cadí

L’equip, encara en rodatge, obre avui la Lliga a Saragossa amb l’Ensino || La competició va aixecar ahir el teló amb una presentació de tots els equips

La plantilla urgellenca, ahir durant l’acte de presentació de la Lliga a Saragossa.

La plantilla urgellenca, ahir durant l’acte de presentació de la Lliga a Saragossa.ALBERTONEVADO/FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Femenina 2019-2020 va aixecar ahir el teló amb una presentació en gran de tots els equips en lliça, entre els quals el Cadí la Seu, la gran revelació de la temporada passada i que afronta la dissetena participació en la Lliga sense renunciar a res, encara que conscient que els importants canvis a la plantilla (sis cares noves) requeriran un temps d’adaptació en una campanya històrica amb la seua estrena a Europa.El CaixaForum de Saragossa va acollir ahir la posada de llarg dels catorze equips participants i gairebé 150 jugadores. El Cadí, amb el tècnic Bernat Canut al capdavant i amb l’absència encara de la nord-americana Sydney Wiese, que no arribarà fins dilluns, va tenir en Lucila Pascua, una històrica del bàsquet estatal, la seua representant mediàtica.

“L’equip ha treballat molt aquest mes per poder fer un pas al capdavant i créixer molt, però no vull revelar el nostre joc perquè els rivals estan escoltant. Ja tenim totes les piles carregades i desitgem que arribi el primer partit per poder demostrar la il·lusió que tenim en aquesta nova temporada”, va afirmar a la presentació la pivot barcelonina, una de les noves incorporacions. El Cadí obrirà la temporada jugant amb l’Ensino gallec, amb el qual el curs passat ja va perdre com a visitant, encara que aleshores ho va fer en terres gallegues.

“Crec que arribem al 50 per cent. Tenim molt marge de millora, i estaria preocupat si no fos així. Si digués que estem al 70 per cent voldria dir que aspiro a poc”, va indicar el tècnic, Bernat Canut.

tracking