SEGRE

ELS DETALLS

El Cadí arranca amb bon peu

Supera en l’estrena de lliga l’Ensino gallec a l’Open Day de Saragossa || Les lleidatanes van patir més de l’esperat però van sentenciar liderades per Yurena Díaz i Tinara Moore

Ariadna Pujol va ser un malson per a la defensa de Lugo i va contribuir en totes les facetes del joc perquè el Cadí s’estrenés amb victòria.

Ariadna Pujol va ser un malson per a la defensa de Lugo i va contribuir en totes les facetes del joc perquè el Cadí s’estrenés amb victòria.ALBERTONEVADO-FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va inaugurar la nova temporada amb una victòria barallada davant de l’Ensino gallec (60-68), un triomf que es va complicar més de l’esperat després de cedir bona part de la renda de 14 punts que va arribar a tenir al tercer període. Liderades per Yurena Díaz, que va acabar com a màxima anotadora amb 19 punts, i Tinara Moore sota el cèrcol, que va firmar el seu primer doble-doble de la campanya (15 punts i 14 rebots), les urgellenques van acabar emportant-se la primera victòria de la temporada per ofici.

El Cadí va començar el partit molt endollat, sobretot en el llançament exterior, fet que el va portar a manar al lluminós des del salt inicial, amb diferències, que van arribar a ser de fins a 11 punts en aquest primer període. Tot just s’havia superat l’equador d’aquest període que el tècnic gallec ja havia hagut de parar el partit, ja que les de Bernat Canut les triplicaven al marcador (5-16). Dos triples inicials de Yurena Díaz i Georgina Bahí i dos cistelles interiors de la mateixa capitana i de Moore van posar en perill la defensa de Lugo. Un 2 +1 d’Ariadna Pujol i un triple de la sèrbia Nogic van posar el partit molt favorable per a les urgellenques, que van veure reduït l’avantatge al final de període (14-22).

La bona dinàmica del Cadí es va mantenir en el segon assalt, si bé l’Ensino va millorar les prestacions i va arribar a atansar-se fins als tres punts (25-28), coincidint amb la tercera cistella de Richards, que ahir s’enfrontava per primera vegada a les excompanyes. Però les lleidatanes van aguantar l’escomesa per assolir el descans amb nou punts a dalt (25-34). A la tornada dels vestidors, el matx encara es va posar més de cara a l’equip de l’Alt Urgell. Quatre punts seguits de Moore i Yurena, ahir les jugadores del partit juntament amb Ariadna Pujol, van elevar la renda fins als 13 punts, que va arribar a la màxima poc després (14 gols) amb una altra cistella de la pivot nord-americana, letal sota el cèrcol (31-45). Però en aquell moment se li van fondre els ploms al Cadí, que va encaixar un parcial de 17-5. Tornava a haver-hi partit (48-50). Encara que va tenir ocasió, l’Ensino no va aconseguir mai completar la remuntada. El 56-57 quan faltaven dos minuts i mig va ser el més a prop que va arribar a estar de les lleidatanes, que es van encomanar a Yurena. La base canària va liderar amb sis punts, quatre d’aquests de tir lliure, un parcial de 2-10 que va acabar sentenciant la primera victòria de la temporada.

Ariadna Pujol va ser un malson per a la defensa de Lugo i va contribuir en totes les facetes del joc perquè el Cadí s’estrenés amb victòria.

Ariadna Pujol va ser un malson per a la defensa de Lugo i va contribuir en totes les facetes del joc perquè el Cadí s’estrenés amb victòria.ALBERTONEVADO-FEB

tracking