FUTBOL PRIMERA CATALANA

Empat amb polèmica

L’Alcarràs va acabar el partit reclamant un penal que podria haver-li donat el primer triomf del curs || Els lleidatans porten tres empats en quatre jornades

Una jugada del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Sant Just al Municipal el Xoperal.CARLES MIRANDA

A l’Alcarràs se li segueix resistint la victòria i ahir amb l’Atlètic Sant Just va sumar el tercer empat en quatre jornades (2-2). Va ser un punt polèmic per als del Segrià, que van acabar el duel reclamant un possible penal a l’afegit que podria haver significat el primer triomf del curs.

L’encontre va començar amb un Atlètic Sant Just més centrat davant d’un Alcarràs que no veia porta. D’aquesta manera, els barcelonins no van tardar a avançar-se i ho van fer al minut 15, quan el visitant Jon González va guanyar l’esquena de la defensa per superar per sota al porter Adrià.

Amb el primer gol, el duel es va animar i les ocasions van començar a abundar, encara que les més clares seguien sent per als visitants.

L’autor del fins al moment únic gol del partit va estar a punt d’aconseguir el 0-2 al minut 39 amb un xut ras que va posar a prova els reflexos del porter lleidatà.

A la segona part, els contrincants es van intercanviar els papers i va ser l’Alcarràs el que va agafar les brides del partit. Pere, als cinc minuts de reprendre’s el partit, va empatar després d’una assistència de Cendrós superar la defensa del Sant Just (1-1).

El gol va provar bé als lleidatans, encara que en el moment de joc més dolç per a l’Alcarràs, de nou el visitant Jan González va aparèixer per tornar a col·locar el Sant Just al davant. El gol va donar ales als visitants, que van renàixer i van tornar a atansar-se a la porteria de l’Alcarràs amb perill.

Els lleidatans, tanmateix, no es van acovardir i van seguir remant a l’espera de la seua oportunitat, que va arribar al minut 73, quan Edu Estany va aprofitar una pilota aèria per empatar el partit amb una rematada de cap (2-2).

Amb el lluminós de nou en taules, el joc va embogir, amb tots dos equips desbocats buscant la victòria. Els dos equips van tenir ocasions per emportar-se els tres punts, la més clara per a l’Alcarràs en un tret d’Edu Raya al minut 92 que va frustrar el porter visitant Ontué.

A més, al minut 95, una sacada de falta al límit de l’àrea va acabar amb tots els jugadors locals protestant un possible penal per una agafada de samarreta per part d’un rival que va fer caure un dels jugadors de l’Alcarràs.

Tot i així, l’àrbitre no va apreciar res punible a l’acció i va donar per conclòs el partit amb el marcador reflectint el 2-2 definitiu.

“Sumant d’un en un costa avançar” L’entrenador de l’Alcarràs, Josep Maria Espasa, es va mostrar decebut amb el punt que van aconseguir però esperançat per haver sabut competir. “És una llàstima l’empat perquè sumant d’un en un costa avançar”, va explicar el tècnic, que també va reconèixer que “les sensacions” després del partit eren “bones”. “Estem fent bé les coses i s’ha vist que si continuem competint així podrem plantar-li cara a tots”, va afegir en aquest sentit Espasa.