HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Inici immillorable

El Vila-sana dóna continuïtat amb el Vilanova a la victòria de la jornada inaugural || La clau va ser l’encert superior de cara a porteria de les del Pla d’Urgell

Una jugada del partit d’ahir entre el Vilanova i el Vila-sana.

Una jugada del partit d’ahir entre el Vilanova i el Vila-sana.SEGRE

redacció?

vilanova i la geltrú

?

El Vila-sana va superar ahir el Vilanova i la Geltrú (2-5) per mantenir-se invicte a l’OK Lliga femenina a donar continuïtat a la victòria en la jornada inaugural davant del Sant Cugat.

El Vilanova va proposar un joc molt agressiu i amb molt ritme, la qual cosa va propiciar un partit amb moltes anades i vingudes i ocasions. Malgrat tot, l’estratègia va acabar girant-se en contra de les barcelonines, que van veure com el Vila-sana s’aprofitava de l’encert superior de cara a porteria per escapar-se al marcador.

Joana Comas va inaugurar l’electrònic als vuit minuts i en la jugada següent Laura Porta augmentava l’avantatge per a les del Pla d’Urgell fins al 0-2, amb el qual es va arribar al descans.

Tot just reprendre’s el duel, el Vilanova va retallar la distància amb un gol d’Helena de Sivatte. Tot i així, el Vila-sana no es va acovardir i va tornar a aconseguir una renda de seguretat gràcies als gols de Victòria Porta i Cata Flores quan faltaven pocs minuts per concloure l’encontre (1-4). Paula García va atansar les seues amb un gol a dos minuts per al final, encara que ja era tard. A més, en l’última jugada Laura Porta va posar la cirereta al partit amb el 2-5 definitiu.