FUTBOL COMPETICIONS

L'AEM, intractable a casa

Les lleidatanes van superar l’Athletic B, un dels equips aspirants a les primeres posicions || Natàlia va ser l’autora dels dos gols del partit

Inés intenta controlar una pilota per a l’AEM davant de dos rivals de l’Athletic B.AMADO FORROLLA

L’AEM va clavar ahir un cop sobre la taula a l’imposar-se al filial de l’Athletic de Bilbao, un dels equips aspirants a les primeres posicions, per 2-0. Les lleidatanes van mostrar un joc molt sòlid, van saber aguantar les envestides de les basques i esperar les seues oportunitats. A més, aquest triomf, el segon de la temporada, deixa les de Roger Lamesa encara invictes a casa. El duel va començar accidentat per culpa d’un cop de cap entre la capitana de l’AEM, Pixu, i la visitant Bibi que va obligar a aturar el partit durant prop de tres minuts. Això va enrarir el joc, que va començar sense ritme. Als 20 minuts, tanmateix, l’AEM es va despertar de la mà d’Uri, que va descol·locar amb una jugada personal la defensa bilbaina perquè Pixu assistís Natàlia, que va anotar l’1-0 després de regatejar la portera visitant. La diana va donar tranquil·litat al joc de l’AEM, que es va apropiar llavors el control de la pilota, la qual cosa li va permetre arribar al descans sense patir en excés. A la represa, Natàlia va sentenciar en un cop de sort. La davantera de l’AEM se’n va anar per velocitat de la defensa per anotar el 2-0 després que a la portera visitant se li escorregués la pilota d’entre les mans. Més enllà del triomf, la nota positiva del dia va ser Barreira que, després de deixar enrere la seua lesió, va jugar els últims 15 minuts.

El Pardinyes va sumar ahir un punt a l’empatar amb l’Igualada (3-3) en un partit en què, tot i haver-se avançat, va arribar a perdre per 1-3. El Pardinyes va fer més gala d’orgull que de bon joc, ja que el duel es comptava per contraatacs i les defenses eren més aviat febles. Taberner va avançar les lleidatanes a la mitja hora i després de la remuntada de l’Igualada, Teixiné i Puerta van retornar la igualada.