SEGRE

DEPORTES_LUNES

2Llacs tanca un cap de setmana d'esquí nàutic

La instal·lació lleidatana va acollir ahir el Campionat de Catalunya de la disciplina || Barjau va destacar amb dos medalles d’or

Álvaro Noguera, el campió en modalitat de salts, en un instant de la jornada.

Álvaro Noguera, el campió en modalitat de salts, en un instant de la jornada.AGÈNCIA ITACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font, van acollir ahir diumenge el Campionat de Catalunya d’esquí nàutic, després d’haver estat seu també divendres i dissabte del Campionat d’Espanya de la mateixa disciplina. Clàudia Barjau va tenir un paper destacat en la jornada d’ahir al sumar dos medalles d’or.

Pel que fa a la modalitat de salts, Clàudia Barjau es va proclamar campiona i la van acompanyar al podi Sandra Barjau i Laura Noguera. En categoria masculina, Álvaro Noguera va ser el millor, seguit de Pablo Donatiu i Álex Pregel.

La instal·lació lleidatana lluitarà per acollir el pròxim Mundial d’Esquí Nàutic del 2021

La instal·lació lleidatana lluités per allotjar el pròxim Mundial d’Esquí Nàutic de 2021

En la modalitat d’eslàlom, va ser Sandra Barjau la que es va penjar medalla d’or, i per la seua banda Patrícia Escolar i Laura Noguera van aconseguir les medalles de plata i bronze, respectivament. Pel que fa a homes, el guanyador va ser Pablo Donatiu, seguit per Álvaro Noguera i de Sauvat.

Quant a figures, Clàudia Barjau va tornar a proclamar-se campiona en categoria femenina, Sandra Barjau va ser segona i Patrícia Escolar es va situar tercera. En homes, el guanyador va ser Álex Pregel, seguit d’Eric Pregel i Pablo Donatiu.

El campionat va ser un èxit de participació i d’organització i les instal·lacions de 2Llacs esperen poder repetir-lo al Campionat del Món d’esquí nàutic del 2021, ja que la infraestructura lleidatana lluitarà per poder acollir-lo.

tracking