SEGRE

LEB OR CORUNYA - ICG FORÇA LLEIDA

“Aquest triomf ens donarà una mica més de motivació”

Jorge Serna, molt satisfet per obrir el curs amb un triomf a domicili || Destaca la defensa

Adrián Chapela, que va completar un gran partit en línies generals, intenta una passada envoltat per diversos jugadors del Corunya.

Adrián Chapela, que va completar un gran partit en línies generals, intenta una passada envoltat per diversos jugadors del Corunya.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, va assenyalar després del partit a la Corunya que la victòria dóna a l’equip un extra de motivació després d’una pretemporada una mica irregular. “És una victòria que necessitàvem, tant els jugadors com el club. Crec que ens donarà un extra de motivació”, va manifestar.

A més a més, va incidir en la bona posada en escena de l’equip. “Defensivament hem fet un gran treball durant la primera meitat i, malgrat que després se’ns ha descontrolat tot una mica, hem sabut mantenir la calma quan ells s’anaven atansant en el marcador.”

Sobre la clau del partit, va dir que “ho havíem preparat tot a consciència. Hem defensat molt bé el joc exterior, a excepció de Kamba, pel qual havíem apostat a defensar les seues penetracions. Però en línies generals hem estat molt bé. Sempre en vols més. Ofensivament crec que podem fer-ho molt millor, tant en els llançaments exteriors com en els tirs lliures, però seguirem treballant, pensant ja en el pròxim partit”, va afegir l’entrenador del Força Lleida, que va revelar que era la seua primera victòria a Riazor.

“Ara mateix els ho deia als jugadors. Jo no havia guanyat mai en aquesta pista, que és molt complicada, en què els partits són molt durs i en què t’arriben a dominar durant molts minuts. Estem molt satisfets per la feina de tot l’equip, perquè hem mantingut el ritme fins i tot quan han entrat les rotacions en joc”, va assenyalar.

Així mateix, el tècnic va assenyalar que “ells han tingut en Smith un jugador que els ha corregut molt bé la pista i aquí potser hem fallat una mica”, va concloure l’entrenador de l’ICG Força Lleida.

tracking