TEMPS EXTRA MOTOCRÒS

El Moto Club Segre mana a casa

Els seus pilots conquereixen la victòria en tres de les quatre categories de la penúltima prova del Català promesa de motocròs || Prop de 80 pilots es donen cita a Bellpuig

Víctor Puig, del club amfitrió, va ser el dominador en cadets.

Víctor Puig, del club amfitrió, va ser el dominador en cadets.JUDITH CURCÓ

Els pilots de Moto Club Segre van ser els grans protagonistes de la penúltima cita del Campionat de Catalunya promesa de motocròs, que es va disputar ahir al circuit de Montperler de Bellpuig. Els pilots del club amfitrió van guanyar tres de les quatre categories, en una prova que va comptar amb la participació de setanta-sis pilots, alguns de fora de Catalunya.

El gironí Víctor Puig, que competeix amb llicència del Moto Club Segre, es va imposar a la categoria cadet de MX85 després de ser segon a la primera mànega i guanyar la segona, al davant del basc Asier Urquiola.

En juvenils es va imposar el lleidatà Carlos Prat, que va guanyar les dos mànegues seguit del manxec Daniel Rodríguez, i per la seua banda el també gironí Joel Cañadas, de l’MC Segre, es va emportar el triomf en MX65, al davant del tarragoní Bruno Miró. Pel que fa a MX50, la victòria va ser per a Carlos Martínez, seguit de Claudia de Diego.