Golejada del Rosselló en la primera victòria

Acció del partit entre el Rosselló i l’Arbeca, en què un jugador local intenta controlar la pilota.CARLES MIRANDA

El Rosselló va aconseguir la primera victòria de la temporada davant de l’Arbeca en un intens partit.

Durant la primera part el duel va estar molt igualat i, malgrat que els locals van aconseguir obrir el marcador, l’Arbeca va empatar escassos minuts després. Empat que va trencar el gol d’Abad, que va situar el Rosselló al capdavant abans del descans.

Durant la segona part de l’enfrontament els locals van marcar el ritme, i van crear més oportunitats de gol que finalment es van traduir en un altre gol d’Abad i un de González, que van deixar el marcador amb el 4-1 definitiu i els 3 punts a casa.