SEGRE

DEPORTES_LUNES

Guardiola deixarà el City quan acabi el curs

El seu relleu serà l’exjugador del Barça Van Bronckhorst

Joan Capdevila va convidar la directiva de la UE Tàrrega al partit.

Joan Capdevila va convidar la directiva de la UE Tàrrega al partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester City podria estar pensant ja en el relleu de Pep Guardiola, que aquesta temporada compleix el quart curs a l’equip anglès i el seu relleu seria l’holandès Giovanni van Bronckhorst, segons va informar ahir el diari britànic Mirror.

L’extècnic del Feyenoord i exjugador, entre d’altres, del Barça fa un mes que ja està coneixent el club i ja hauria firmat un contracte amb els citizens, segons el mitjà britànic.

Van Bronckhorst va decidir prendre’s un any sabàtic després de quatre temporades dirigint el Feyenoord holandès però els dirigents del City el van convèncer perquè entrés al club per començar a familiaritzar-s’hi. L’holandès coneix bé la Premier League i el futbol anglès ja que va jugar tres temporades al Glasgow Rangers escocès i dos a l’Arsenal abans de fitxar pel Barça.

A Barcelona va estar quatre temporades on va coincidir amb l’actual director esportiu del Manchester City, Txiki Begiristain. Se’n va anar al Feyenoord per acabar la carrera com a futbolista abans de l’arribada de Pep Guardiola a la banqueta.

D’altra banda, el jugador del Barça Ansu Fati és en la prellista de la selecció espanyola absoluta per als partits amb el Suècia i Noruega, segons va informar la SER. El seleccionador Robert Moreno ha de donar la convocatòria definitiva divendres que ve.

tracking