SEGRE

CARRERES DE MUNTANYA VETERANS

L'aranès Òscar Balsells, plata amb Espanya al Mundial

Va quedar vuitè a la individual

Òscar Balsells, a la línia de meta del Mundial.

Òscar Balsells, a la línia de meta del Mundial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aranès Òscar Balsells va obtenir la medalla de plata per equips formant part de l’equip espanyol al Campionat del Món de carreres de muntanya Màster (categoria veterans) que es va disputar el cap de setmana a Itàlia.

Pel que fa a la seua participació individual, Balsells es va classificar en una gran vuitena posició. Molt meritòria, a més, tenint en compte que fins a l’últim moment no tenia clara la seua participació en aquest Mundial a causa d’una lesió que li impedia córrer en baixada. Tot i així, va aconseguir l’objectiu, que era finalitzar al Top Ten. “El circuit no era gaire favorable per als meus interessos, però tenint en compte que el dia anterior a la cursa tenia dubtes de si sortir o no, la veritat és que no em puc queixar”, va declarar Balsells.

Val a recordar que Òscar Balsells va ser l’any passat un dels cinc homenatjats catalans per haver participat en el primer Mundial de maratons de muntanya, en ocasió de la celebració del vintè aniversari. Balsells també va participar en el segon Mundial de l’any 2000, en el qual va quedar cinquè, i va ostentar el rècord estatal de Km Vertical.

tracking