ELS DETALLS

Primer punt del Tàrrega

El partit va tenir polèmica arbitral al no sancionar el col·legiat una falta prèvia al segon gol del Gavà || Les dianes locals van ser obra d’Omar i Roger

El Tàrrega va fer mèrits per aconseguir la primera victòria de la temporada, però l’encert del Gavà i el desencert arbitral ho van evitar.SEGRE TÀRREGA

El Tàrrega va aconseguir estrenar el caseller de punts d’aquesta temporada gràcies a l’empat collit a casa davant d’un Gavà que es presentava al Municipal Joan Capdevila com a líder de la categoria, encara que empatat a punts amb el Muntanyesa (2-2).

El duel es va posar aviat de cara per als locals, ja que, al minut 3, una bona triangulació dels blaugranes va acabar amb una passada a l’espai que Omar va aprofitar a la perfecció per fer pujar l’1-0 en el marcador. Malgrat el gol encaixat, el Gavà no es va acovardir i va estar a prop d’empatar al minut 10, però el porter local Pont ho va evitar. La resposta del Tàrrega la va donar Joni amb un gran xut que va desviar a córner el porter visitant, Romero. L’1-1 va arribar al minut 17. Quiles va sorprendre Pont i va aconseguir l’empat gràcies a un gol olímpic. Arran del gol de la igualada, el matx es va equilibrar fins que, al minut 40, Roger va superar la línia defensiva del Gavà i va batre Romero per fer pujar el 2-1 en el marcador abans del descans. A la segona part, el Gavà va saltar amb més intensitat a la gespa i va vorejar el 2-2 en una rematada que va topar amb una altra bona intervenció de Pont. El porter visitant, Romero, no va voler ser menys i als minuts 65 i 70 va evitar amb dos grans parades el 3-1. D’aquesta manera es va arribar al minut 80, quan l’àrbitre es va erigir en protagonista al donar per bo el 2-2 del Gavà, malgrat que el gol va venir precedit d’unes mans i una falta sobre Joni per part d’un defensor visitant. El gol de l’empat del visitant va ser obra de Guille.

Fins al xiulet final, el Tàrrega va buscar una victòria que havia merescut al llarg de bona part dels 90 minuts, però va ser privat d’aquesta per una dubtosa decisió arbitral i, per no ser injustos amb el Gavà, per la traça i l’ofici d’un equip visitant que, malgrat la resistència local, va demostrar amb el bon joc el perquè es troba a la zona alta de la taula classificatòria del Grup II de Primera Catalana.

Després d’aquest meritori punt aconseguit a casa davant d’un dels equips més potents de la categoria, el Tàrrega se situa com a penúltim classificat, amb 1 punt a l’historial, i el Gavà es veu superat pel Muntanyesa, que es converteix d’aquesta manera en el nou líder de la categoria al sumar 12 punts, dos més que el Gavà.

A la pròxima jornada, els homes d’Edu Berrocal tindran una bona ocasió per aconseguir la primera victòria de la temporada, ja que visitaran el camp del cuer, un Sant Ildefons que encara no ha estat capaç de sumar ni un sol punt en aquestes quatre primeres jornades. Per la seua part, el Gavà rebrà a casa l’Alcarràs, que acumula tres empats i una derrota.

“Hem fet mèrits per guanyar” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va afirmar després de l’empat a casa amb el Gavà que “hem fet mèrits per guanyar perquè hem treballat bé” i va admetre que “en altres partits hem fet un joc més vistós i no hem sumat cap punt”.