Punts repartits en un duel igualat

Als dos conjunts els va faltar precisió de cara al gol

Fraga i Montsó van fer un gran partit al qual només li va faltar el gol.

Fraga i Montsó van fer un gran partit al qual només li va faltar el gol.JOSÉ DÍAZ

Fraga i Montsó van oferir un duel marcat pel bon joc i la igualtat entre els dos equips, si bé van pecar de manca d’encert rematador al llarg dels 90 minuts (0-0).

Els compassos inicials del matx van ser molt intensos, amb pressió alta i sense que ni Fraga ni Montsó donessin regal que pogués trencar l’equilibri imperant. A poc a poc, el Montsó va començar a dominar més que els locals, que es van fer forts en defensa gràcies a una saga infranquejable i a un porter inspirat que va evitar el 0-1 en un xut a boca de canó de Vieira. La gran parada de Puigvert va esperonar els seus, que van acabar el primer temps rondant els voltants de la porteria visitant.

A la segona part, el Fraga va prolongar la seua traça, reflectida a la part final dels primers 45 minuts, i va apropiar-se el control del partit, gràcies principalment a l’entrada de Rodríguez per Irigoyen, que li va donar un altre aire al duel. Si Puigvert havia salvat els locals del 0-1 a la primera part, Gracia no va ser menys ja que, a la segona meitat, va mostrar els seus bons reflexos al desviar una rematada de San Agustín, després d’una gran assistència d’un omnipresent Rodríguez. A poc a poc, el Montsó va anar reculant davant l’empenta d’un Fraga que va generar perill entre línies i per les bandes, tot i que tampoc no va renunciar a l’atac i només la manca d’encert rematador va evitar que els locals s’emportessin un ensurt en una rematada aïllada que es va perdre per sobre de la porteria de Puigvert.

Rodríguez va tenir l’última ocasió del partit, després d’una bona assistència de Grezzana, però la seua rematada no va veure porteria.