ELS DETALLS

Un punt a la primera sortida

El Mollerussa empata, en el primer desplaçament de la temporada, al camp del Valls || Els del Pla van marcar l’1-1 a vint minuts del final i van buscar la victòria fins a l’últim moment

Artur Gòdia empeny la pilota al fons de la porteria del Valls en el que va significar el gol de l’empat per al Mollerussa.ÁREA 11

El Mollerussa va sumar el quart punt de la temporada a l’empatar al Vilar amb el Valls. Va ser un enfrontament entretingut però d’escassa qualitat. Els locals es van avançar a la primera part, però el conjunt del Pla d’Urgell va saber reaccionar a temps i va aconseguir empatar a la represa. Després hauria pogut guanyar qualsevol. Després de tres partits consecutius com a locals, els de Josep Maria Turull s’estrenaven com a visitants al Vilar. L’objectiu era puntuar davant d’un rival complicat que també estava necessitat d’un baló d’oxigen, ja que no coneixia la victòria en les tres primeres jornades de Lliga. Com ja es preveia, els tarragonins van prendre el comandament de l’encontre des del principi i es van mostrar una mica més ambiciosos que el rival. Tanmateix, ràpidament es va equilibrar el duel perquè el Mollerussa va treure la casta. Jofre va disposar de tres clares ocasions de gol en aquest període. Però el Valls va ser més efectiu i Joan Torné va obrir el lluminós a cinc minuts per a la finalització del partit en una jugada polèmica, per possible fora de joc. Ja no hi va haver temps per a una resposta visitant i el col·legiat va donar per acabada la primera part amb l’avantatge mínim dels locals, tot i que l’àrbitre havia anul·lat un gol a Artur Gòdia per fora de joc al voltant de la mitja hora. S’esperava més del Mollerussa a la segona meitat, i així va ser. Els de Turull van saltar al terreny de joc amb més bona actitud i van anar a buscar l’empat. Malgrat tot, durant els primers minuts un i altre equip haurien pogut marcar. Però va ser Gòdia, al 68, el que no va perdonar en una falta lateral amb doble rematada. El Mollerussa no es va conformar i va seguir generant perill a un rival que, després de l’empat, va quedar tocat. Es va arribar a la recta final del matx amb un equip, el de Josep Maria Turull, molt més sencer que un Valls que va acusar el desgast físic que havia realitzat. El Mollerussa va embotellar el rival a la seua àrea, però no va trobar la clau de la porteria tarragonina, de manera que el partit va finalitzar amb l’empat.