SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

El Fan Club de Màrquez muntarà una pantalla gegant a Cervera

Cervera tornarà a vibrar amb Marc Màrquez aquest diumenge.

Cervera tornarà a vibrar amb Marc Màrquez aquest diumenge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez té aquest diumenge la primera bola de partit per sentenciar el títol de campió del món de MotoGP al Gran Premi de Tailàndia, que s’estrena al calendari. És per aquest motiu que el seu Fan Club va anunciar ahir que muntarà una pantalla gegant al bar restaurant Nobadis de Cervera per veure totes les curses, inclosa també la de Moto2 en la qual Àlex Màrquez pot fer un nou pas cap al títol. Així mateix, es repartiran banderes del Fan Club a tots els assistents que vulguin seguir el directe la prova.

L’entrada serà gratuïta i hi haurà servei de bar. Les portes del local s’obriran a les 5.30 hores de la matinada de dissabte a diumenge, mitja hora abans que comenci la carrera de Moto3. La prova de Moto2 està prevista a les 7.20 i la de MotoGP, a les 9.00 hores.

El pilot de Cervera compta actualment amb un ampli avantatge de 98 punts sobre el segon classificat, Andrea Dovizioso (Ducati Team).

Sumar dos punts més que l’italià al Circuit Internacional de Chang certificaria, per tant, el seu sisè títol mundial de la categoria, que seria el vuitè en el global, quan quedin tan sols 100 punts per disputar-se en les últimes quatre cites de la temporada.

tracking