SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Solsona espera més de 350 pilots al World Enduro Super Series

Comença aquest divendres i fins diumenge

Solsona ja va acollir un Mundial d’enduro el 2014.

Solsona ja va acollir un Mundial d’enduro el 2014.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Solsona tornarà a ser aquest cap de setmana la capital de l’enduro mundial amb la disputa d’una prova puntuable per al World Enduro Super Series (WESS), el Campionat d’Espanya i el FIM Europe Vintage Trophy d’enduro, que comptarà amb la participació de més de 350 pilots.

Dins de la categoria PRO, puntuable per als campionats del WESS i Nacional d’Enduro, hi haurà alguns dels pilots més destacats a nivell internacional com el barceloní Josep Garcia (KTM), el madrileny Alfredo Gómez (Husqvarna), l’excampió mundial polonès Taddy Blazusiak (KTM) i l’alemany Manuel Lettenbichler (KTM), entre d’altres.

A la graella de sortida hi haurà excampions del món com Josep Garcia i Taddy Blazusiak

Els Classics, cursa puntuable per al Vintage Enduro European Championship, només participaran en el SuperTest de divendres i en la jornada de carrera de dissabte. Els amants de les motos vintage que s’han inscrit en BR2 Enduro Solsona, un avanç de la Bassella Race que se celebra al febrer, gaudiran d’un recorregut adaptat a les característiques d’aquestes motocicletes antigues.

BR2 Enduro Solsona promet fer vibrar tots els amants de l’enduro amb la unió del mateix recorregut dels noms més destacats de l’off road amb els aficionats. I així serà amb tots els participants de la categoria no competitiva, Fans, que realitzaran durant el dissabte dia 5 una volta lliure pel mateix recorregut que els PRO, però amb opció a variants més fàcils.

Quant a divendres, es portaran a terme les verificacions administratives i tècniques i seguiran amb el Supertest. De cara al dissabte dia 5 s’han programat dos voltes (6 d’especials i un Supertest) i el diumenge dia 6, tres en bucle (9 d’especials i un Supertest).

tracking