El Bruges ressuscita fantasmes

El Reial Madrid sobreviu a una primera part desastrosa, sense futbol ni tensió, i Ramos i Casemiro salven un punt || Courtois, xiulat, va ser substituït al descans per problemes estomacals

Benzema es lamenta de la poca profunditat que ahir va tenir el seu equip davant del quadre belga.EFE

El Reial Madrid no va poder passar ahir de l’empat davant del Bruges (2-2) en la segona jornada de la fase de grups de la Champions i es complica la vida a Europa després de la derrota del debut a París, en un partit on tot va anar en contra per als blancs en una excelsa primera meitat de l’equip belga. El conjunt de Zidane va a fogonades. Un dia és brillant i l’altre recupera els pitjors defectes. Igual venç al Pizjuán com és incapaç de guanyar el Bruges al Bernabéu. Els de Zidane van patir d’agressivitat a la seua pròpia àrea i a penes van trigar deu minuts a concedir el primer gol del Bruges. Una jugada pel costat esquerra, que va deixar en evidència Carvajal, va acabar suposant el 0-1, una vegada va ser validat pel VAR després de ser anul·lat inicialment pel col·legiat. La falta de punteria blanca es va ajuntar amb l’encert visitant, una altra vegada al tall del descans. En aquesta ocasió va ser una mala entrega de Modric, que va posar la catifa roja al seu rival a 20 metres de l’àrea. L’ex-Pilota d’Or va intentar esmenar l’error, però ni ell ni Ramos van poder frenar l’inspirat Bonaventure. Una altra vegada a batzegades i enganxant malament la pilota, l’ariet del Bruges va acabar per aconseguir l’objectiu. Nervis a la grada i 0-2. Zidane va tocar tecles al descans, com l’entrada d’Areola per les molèsties estomacals de Courtois, xiulat per l’afició. Al poc d’iniciar-se la segona meitat, Ramos, a instàncies del VAR, va posar l’1-2 i Casemiro va salvar un punt en el 86. Restaven quatre minuts i el Madrid va acariciar la remuntada i també la derrota.

moscou

L’Atlètic de Madrid va aconseguir ahir a la nit una clara victòria a domicili davant del Lokomotiv Moscou amb dos contraatacs magistrals (0-2) en una gran segona part en la qual el davanter portuguès Joao Félix va deixar espurnes d’autèntic crac. Després d’una primera part amb molta possessió, però poca eficàcia de cara a gol, l’Atlètic va sortir en bloc a la segona part i en uns quants minuts es va emportar els tres punts amb dos gols de l’estrella lusitana i d’un incommensurable Thomas. L’equip blanc-i-vermell es va recuperar de l’empat de la primera jornada davant de la Juventus. L’única mala notícia va ser la inoperància de Costa, que va estar desaparegut en combat una jornada més. No han estat dies fàcils per a l’equip de Simeone. El derbi va deixar un regust amarg i l’Atlètic necessitava guanyar. Fidel als desitjos de l’afició, Simeone va apostar per primera vegada d’inici per l’anhelat trident (Joao Félix, Costa i Morata).

Golejada del Bayern i triomf còmode del City El Bayern Munic, amb un pòquer de Serge Gnabry, va endossar ahir a la nit una escandalosa golejada al vigent subcampió, el Tottenham (2-7), en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, en la qual la Juventus va resoldre sense patir el compromís amb el Bayer Leverkusen (3-0). Tant el Manchester City de Pep Guardiola com el París Saint-Germain van guanyar els seus compromisos davant del Dinamo de Zagreb (2-0) i el Galatasaray (0-1).