SEGRE

MOTOCICLISME ESDEVENIMENTS

El Freestyle torna al Barris Nord el dia de Sant Esteve

El xou tindrà 6 rampes, una de 12 metres, i hi haurà més pilots i coreografies

Un pilot fa una pirueta a l’aire al costat del foc en l’espectacle de l’any passat.

Un pilot fa una pirueta a l’aire al costat del foc en l’espectacle de l’any passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El freestyle, una disciplina que combina el motocròs amb salts i piruetes impossibles, tornarà per segon any consecutiu a Lleida el proper 26 de desembre amb l’espectacle Zombies de l’equip lleidatà Lleides, que en aquesta ocasió portarà per títol Resurrection. Una altra vegada tindrà lloc el dia de Sant Esteve i l’escenari tornarà a ser el pavelló municipal Barris Nord i, com en l’edició anterior, els organitzadors esperen omplir l’aforament, amb 4.000 espectadors.

Així ho va expressar ahir el mànager general i pilot del Lleides Team, Antoni Navas, que va recordar que “fa una setmana que va començar la venda anticipada i el ritme és encara millor que l’any passat. És un xou únic, que no està vist a Europa i que és per a tota la família. No és un espectacle de terror malgrat el títol”.

L’espectacle d’aquest any tornarà a comptar amb un elenc de pilots d’autèntic luxe com els lleidatans Marc Pinyol, Rocky Florensa i el mateix Antonio Navas, a banda d’altres figures estatals i internacionals. Però, segons els organitzadors, tindrà una durada de dos hores, més acció i dinamisme i comptarà amb sis rampes per efectuar els trucs (així s’anomenen les piruetes a l’aire), entre aquestes una megarampa de 12 metres d’altura per a les bicis, que cobraran més protagonisme que en la passada edició.

“Hem invertit molt més en il·luminació, so i efectes de foc, que són detalls que vam apuntar l’any passat que havíem de millorar. Pràcticament portem treballant en el nou espectacle des que va acabar l’anterior”, va explicar Navas, que va admetre haver tardat dos anys a preparar i dissenyar el primer xou celebrat l’any passat i titulat Freestyle Zombies.

Quant a la línia argumental del nou espectacle, es basarà en el rol dels zombis en un món tan globalitzat com l’actual. “Hi haurà més pilots i més coreografia i, sobretot, molta adrenalina”, va dir Navas, que ha portat el Lleides Team per tot el món. “Només ens falta per conquerir Austràlia”, va apuntar. Les entrades costaran 15 euros la infantil, 20 € la d’adult i 80 € la de vip. Ara es poden adquirir a http://events.lleides.com.

tracking