BÀSQUET LEB PLATA

Derrota a la pròrroga

L’Ilerdauto Pardinyes encaixa la tercera derrota consecutiva en un duel molt igualat davant del líder || Un 0-9 de parcial al temps extra va ser determinant

Dieng intenta superar el marcatge de Robinson.

Dieng intenta superar el marcatge de Robinson.ITMAR FABREGAT

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes continua sense conèixer la victòria en l’estrena a la LEB Plata. Ahir va encaixar la tercera derrota consecutiva davant del líder de la categoria, el Reial Múrcia (75-82), un duel molt igualat que va haver de decidir-se a la pròrroga, en la qual els murcians van sentenciar amb un parcial de sortida de 0-9.

El Pardinyes va arrancar el partit fort, amb un triple inicial de Rubín de Celis, però va anar bona part de la primera meitat darrere en el marcador. Cap dels equips va gaudir de diferències importants més enllà dels cinc punts. Un 5-0 amb la firma de Wendell Davis al començament de la segona part va capgirar el marcador final del primer assalt (11-14), però el Múrcia es va recuperar i va assolir els cinc punts de renda en diverses ocasions. Tot i així, l’equip de Gerard Encuentra va arribar al descans guanyant per un punt (32-31).

La segona meitat va transcórrer pels mateixos camins. Un bon inici lleidatà li va permetre recuperar els cinc punts d’avantatge, però la igualtat va ser màxima fins al final del període. En l’últim assalt, més del mateix, encara que el Pardinyes va haver de remar gairebé sempre a contracorrent. El Múrcia va assolir el màxim avantatge –set punts (62-69)– a poc més d’un minut del final, però el Pardinyes va treure l’orgull i amb un parcial de 8-1 va forçar la pròrroga, si bé Davis va tenir l’última pilota per decidir. En el temps extra, el Múrcia va passar per sobre del Pardinyes i amb un parcial de sortida de 0-9 va acabar amb la resistència dels de Gerard Encuentra, que es va mostrar bastant crític amb l’actuació dels col·legiats.