SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Fernando Cano ja es veu “a la recta final” per jugar

Es va lesionar fa més d’un mes al turmell

L’exposició sobre el Lleida va ser inaugurada ahir a la sala de l’associació Res Non Verba.

L’exposició sobre el Lleida va ser inaugurada ahir a la sala de l’associació Res Non Verba.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Lleida Esportiu Fernando Canós, lesionat al turmell dret des de fa més d’un mes durant la pretemporada, ja es veu “en la recta final” per jugar, segons va manifestar ahir ell mateix durant la compareixença setmanal de jugadors de la plantilla.

Cano va dir que se li feia “dur” haver de veure els partits des de la grada, però que confia a tornar a jugar molt aviat. “Encara no tinc l’alta, però cada vegada em trobo millor. Estic en la recta final de la recuperació”, va assenyalar.

De la trajectòria de l’equip va comentar: “Veig que a poc a poc està millor, més sòlid en defensa i més alliberat en atac a l’hora de moure la pilota. No obstant, encara tenim molt marge de millora.”

En un altre ordre de coses, ahir es va inaugurar a la sala de l’associació Res Non Verba una exposició sobre la UE Lleida i el Lleida Esportiu a partir de l’arxiu històric fotogràfic particular de Santiago Ruiz de Loizaga Sáez amb fotografies originals des de l’any 1939 (any de creació del club) fins a l’actualitat. També va tenir lloc una taula redona.

tracking