SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida rep avui l'acabat d'ascendir Almansa amb les bones sensacions que va deixar en l'estrena a la Corunya

L’ICG Força Lleida rep avui l’acabat d’ascendir Almansa amb les bones sensacions que va deixar en l’estrena a la Corunya || Serna adverteix del potencial del rival malgrat debutar a la categoria

Albert Lafuente penetra a cistella davant de Menno Dijkstra i Gerard Sevillano, ex del Força Lleida.

Albert Lafuente penetra a cistella davant de Menno Dijkstra i Gerard Sevillano, ex del Força Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona imatge que va oferir diumenge a la Corunya, on va guanyar després de sis anys sense fer-ho i completant un partit molt seriós davant d’un rival fet per ser a dalt, l’ICG Força Lleida espera reafirmar aquestes bones sensacions avui en el debut al Barris Nord. Els dubtes que van provocar una pretemporada plena de derrotes (especialment les encaixades davant de rivals de LEB Plata com l’Hospitalet i Girona a la Lliga Catalana) semblen haver-se dissipat després del que es va veure en terres gallegues. D’aquí que aquesta nit (21.00) davant d’un acabat d’ascendir com l’Almansa, l’equip buscarà la confirmació amb una segona victòria que refermi el projecte.

El tècnic, Jorge Serna, va reconèixer ahir que la victòria “ha servit per donar confiança, energia i positivisme a l’equip. Per a nosaltres va ser molt important perquè veníem tocadets de tantes derrotes [a la pretemporada] i de no jugar de forma brillant. Arribar a la Corunya i jugar el millor partit el dia important va ser clau”, va indicar, encara que va avisar que “això és una guerra molt llarga i la primera batalla va anar bé, però ja no la recorda ningú”.

“El que pensi que perquè arribi un acabat d’ascendir guanyarem, no té ni idea de l’esport”, va afirmar

En aquest sentit, Serna va voler rebaixar l’eufòria que pogués haver-se creat en l’entorn després de guanyar el primer partit. “Es podia arribar a pensar que si hem guanyat el Corunya, un rival fort fora, amb aquests de l’Almansa, acabats d’ascendir, guanyarem sense esforçar-nos, i no serà així, perquè l’Almansa té un superprojecte molt ambiciós, un entrenador que té diversos ascensos en diferents categories i compta amb jugadors que altres equips de la Lliga no han pogut fitxar perquè té capacitat per atreure’ls, com Rowle, Cardoso, Gilling..., jugadors amb moltíssim pes a la Lliga. Podrà ser un ascendit, però no ve a mantenir la categoria, ve a jugar i a ser competitiu”, va dir, per afegir: “El que pensi que perquè arribi un acabat d’ascendir guanyarem, amb tot el respecte, no té ni idea del món de l’esport”.

Qüestionat sobre si se sentia examinat en cada partit, Serna es va defensar. “No sé si tinc un gran currículum o no. Estic content amb el que tinc i estic orgullós del meu nivell actual. Òbviament no sóc ni Sergio Scariolo ni Pedro Martínez, però crec que Lleida té un entrenador competent per solucionar els problemes. És més, si no em veiés capacitat no seria l’entrenador”, va matisar.

Sobre les claus avui davant de l’Almansa, el tècnic ho té clar: “Hem de ser molt sòlids darrere, com ho vam ser a la Corunya, rebotejant i forçant mals tirs, i a partir d’aquí jugar amb un ritme ràpid,”

tracking