SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Estic relaxat perquè tinc més boles de partit"

Marc, en patinet elèctric.

Marc, en patinet elèctric.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez, que aquest diumenge podria proclamar-se matemàticament campió del món de MotoGP per sisena vegada, diu estar relaxat perquè “tindrem més boles de partit. Si aquí passa alguna cosa no és l’última cursa, tenim un gran avantatge i per això no canviem”, va asseverar. El pilot de Repsol Honda es va mostrar satisfet pel fet que els seus rivals destaquin la seua consistència, ja que era “un dels objectius que m’havia marcat, i intentar caure menys, però ho dic perquè ja ho he dit altres vegades, si he de caure vint vegades per ser campió, ho faré, això no canviarà, però si es poden millorar els punts febles o els punts que creus que pots millorar al costat de l’equip, doncs bé”, va dir. “La meua intenció diumenge és la de tots els dijous, intentar guanyar la carrera, però durant el cap de setmana els rivals ens aniran posant al lloc que ens correspongui; la meua intenció, ara com ara, és guanyar la cursa, després veurem les posicions reals que tenim”, va recalcar.

Valentino Rossi no va regatejar elogis cap a Màrquez en vigílies del Gran Premi tailandès. “Sí, esclar que el felicitaré. Juntament amb la del 2014, en la qual ja va començar amb molta velocitat, és la millor temporada. Està en un moment de la seua carrera amb joventut i ja acumula molta experiència, al seu màxim nivell i, a més, el matrimoni amb la seua moto, també. Encara que uns anys estigui millor o pitjor, ha guanyat moltes curses i sempre, tret d’algun error, està entre els dos primers, així que ha estat molt a la vora d’una temporada perfecta”, va dir l’italià.

Marc es va oblidar el passaport a l’avió de Doha

Marc Màrquez va tenir un viatge a Tailàndia no exempt de problemes. Quan va arribar a Doha, on feia escala en direcció a Bangkok, es va adonar al passar el control de duanes que no portava el passaport. “Sóc pilot de MotoGP”, els deia als funcionaris, reticents a deixar-lo passar. Al final, el personal de l’aeroport va trobar el document que Marc s’havia oblidat al seient d’avió que l’havia portat des de Barcelona i, encara que amb retard, va poder agafar l’enllaç a Bangkok.

tracking