L'Espanyol renaix amb una gran victòria a Moscou

Els blanc-i-blaus es recuperen del seu mal inici a la Lliga

David Gallego.

David Gallego.SEGRE

L’Espanyol va aconseguir una gran victòria davant del CSKA a Moscou (0-2) gràcies a una magnífica segona part, que li permet somiar avançar a la Lliga Europa i recuperar l’ànim després d’un decebedor inici de temporada a la Lliga. Va patir l’equip espanyolista a la primera part, en la qual no en va encertar ni una, però a la segona l’equip dirigit per David Gallego va aconseguir el control del joc i va matar el matx amb un gran contraatac i un segon gol ja en el descompte.

L’argentí Matías Vargas, autor de la passada del primer gol, obra de Wu Lei, va ser el jugador més destacat del seu equip, amb Diego López, que va tornar a ser una assegurança de vida als seus 37 anys, mentre que Campuzano va tornar boja la defensa russa a la segona part. Gallego ja podia per fi respirar tranquil. Els seus jugadors van respondre al camp i ara podrà afrontar la Lliga amb molt més optimisme. A més, amb aquest triomf, l’Espanyol suma ja quatre punts després de l’empat de la primera jornada davant del Ferencvaros.

També van guanyar els seus compromisos el Sevilla amb l’Apoel (1-0) i el Getafe a Krasnodar (1-2)

D’altra banda, el Sevilla va derrotar per la mínima l’Apoel xipriota a l’estadi Sánchez Pizjuán per 1-0, amb un gol del mexicà Javier Chicharito Hernández. També va guanyar el Getafe en la seua visita al Krasnodar rus per 1-2 amb gols d’Ángel.