SEGRE

FUTBOL ESPECTACLE

Un xou de circ basat en Messi

El Cirque du Soleil llança el dia 10 una superproducció inspirada en l’astre del Barça || Història de superació

Una de les imatges de l’espectacle que va distribuir ahir la companyia.

Una de les imatges de l’espectacle que va distribuir ahir la companyia.JORDI ADRIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cirque du Soleil llança dijous vinent, 10 d’octubre, una superproducció en la qual se centra per primera vegada en el món del futbol.

Inspirat en l’astre del FC Barcelona Leo Messi, el xou combinarà l’esport estrella amb acrobàcies i espectaculars disciplines circenses i la seu oficial escollida per a l’estrena mundial serà Barcelona. Messi10 by Cirque du Soleil es podrà veure al Parc del Fòrum a partir de l’esmentada data, però per a aquells que no poden esperar la companyia ha llançat un avenç en exclusiva.

La famosa companyia deixa enrere els clàssics muntatges i desenvoluparà la funció simulant un estadi de futbol amb dos enormes pantalles dobles led (de 2,5 metres d’alçada i 11 de llarg). L’espectacle, el desenvolupament creatiu del qual ha implicat dos anys, compta amb animació audiovisual i vídeos de moments mítics del futbolista al camp, així com amb la col·laboració de Leo Messi, que ha rodat imatges exclusives per a l’espectacle.

Dirigit a tots els públics, tant als amants del circ com als aficionats a l’esport que busquin inspiració en l’esperit de superació, l’espectacle compta amb una vintena de números basats en els valors universals de l’esport representats per Messi. I ho fa a través de la història d’un jove amb una ambició sense límits, capaç de superar tots els obstacles per convertir-se en el millor número 10 del món.

Així, explora una sèrie de claus i habilitats que permeten abastar l’excel·lència en qualsevol ordre de la vida: la visió, l’equilibri o la velocitat, entre d’altres, així com la importància dels fans i la família.

Mukhtar O.S. Mukhtar, escriptor i director del xou, va explicar que aquesta producció té un “altíssim contingut acrobàtic inspirat en el futbol que se centra en la possibilitat que tots tenim un perfecte 10 dins de nosaltres”.

tracking