SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Aquest equip està preparat per saber patir"

Serna va destacar el canvi respecte als partits de preparació || “Shaquille, determinant”

Shaquille Cleare, el jugador més destacat de l’ICG Força Lleida, intenta superar un rival de l’Almansa.

Shaquille Cleare, el jugador més destacat de l’ICG Força Lleida, intenta superar un rival de l’Almansa.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, va manifestar després del partit que està molt satisfet amb el canvi d’actitud dels jugadors respecte a la pretemporada i va assenyalar que “aquest equip està preparat per saber patir i en aquest partit ha quedat demostrat. En altres circumstàncies, com ens va passar durant la preparació, ens hauríem desconnectat quan ells s’avançaven. Estem preparats per treballar des del sofriment, que és el que ens ha demanat l’Almansa, un equip amb jugadors molt determinants com són Harris, Gilling i Huertas”.

A més, l’entrenador lleidatà va destacar la tasca de Shaquille a l’últim quart. “Ha estat determinant al pal baix. Sap el que ha de fer i ho ha fet a la perfecció. Però també ha estat magnífic Stutz durant el tercer quart. Tot l’equip ha sumat i fins i tot vull destacar el treball de Pa Mor. Que un cinquè pivot et doni aquests minuts d’impacte és genial per a nosaltres”, va afegir sobre el senegalès. El tècnic va confirmar que Mbaye tenia molèsties musculars i que no va voler forçar-lo, pensant en els pròxims compromisos. “És veritat que té molèsties, però sempre vol jugar i sacrificar-se per l’equip. Hem intentat que sortís de titular, però ja hem vist que no estava bé i l’hem reservat. El que no farem és parar-lo, encara que haurem de cuidar-lo durant la setmana perquè estigui a punt de cara al partit a Castelló”, va afegir el tècnic.

Per la seua part, Rubén Perelló va dir que la principal causa de la derrota del seu equip va ser l’aturada per l’avaria del rellotge de 24 segons. “Un dels dos equips sortiria afectat i ens ha tocat a nosaltres”, va manifestar.

tracking