SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

La Paeria replanteja la reforma del velòdrom de Lleida i anul·la la tanca prevista

Ho va aprovar l’anterior equip de govern

Vista general del velòdrom amb el recinte central.

Vista general del velòdrom amb el recinte central.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou equip de govern municipal de la Paeria ha decidit replantejar el projecte per posar la tancar i remodelar el velòdrom del Camp d’Esports, amb la qual cosa es pretén donar més ús esportiu a la pista central del recinte i, en aquest sentit, una de les possibilitats que s’estudien és la construcció d’un camp de futbol 7 de gespa artificial.

Val a recordar que l’anterior equip de govern municipal, sota el mandat de l’alcalde Fèlix Larrosa, havia pressupostat condicionar la pista i tancar el velòdrom per uns 50.000 euros. Tanmateix, la remodelació no tenia data i de moment només s’havia adjudicat el juliol passada la tanca del recinte per un cost de 12.500 euros havent estat el pressupost de licitació de 14.994 euros.

Els nous rectors municipals estudien construir un camp de futbol 7 a la pista central

El regidor d’esports Sergio González va confirmar ahir a aquest diari que havien desestimat el projecte anterior “perquè volem donar a la instal·lació més activitat”. Dijous passat González, al costat de l’arquitecte municipal Carles Sàez, es va reunir amb el responsable del gimnàs Ekke, Pep Castarlenas, el director esportiu del Lleida Jordi Esteve, i l’entrenador dels ciclistes que utilitzen el velòdrom, Ramon Simó.

Després de la reunió, la decisió que s’ha pres, consensuada entre totes les parts segons Sergio González, és replantejar la remodelació del recinte. “Volem estudiar, abans de pensar en la tanca, què es pot fer a la pista central. Pot ser un camp de futbol 7 de gespa artificial o una pista de patinatge o hoquei com abans. Però el que farem no serà immediat”, va dir González. Ramon Simó va mostrar la seua desil·lusió: “Estem igual que abans i el velòdrom continua deteriorant-se”, va lamentar.

tracking