SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “Estem creixent”

El tècnic del Lleida es mostra complagut amb l’evolució de l’equip i la unió del vestidor || Adverteix de la dificultat de l’Eixea i de la gespa artificial

Molo ahir atenent els mitjans de comunicació.

Molo ahir atenent els mitjans de comunicació.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu Manuel Jesús Casas Molo es va mostrar ahir, en la seua compareixença setmanal abans d’un partit, complagut amb l’evolució de l’equip i va expressar la satisfacció per veure com es van acoblant totes les peces després de la renovació empresa aquest estiu. “Veig l’equip en ple creixement. Estem competint bé i ho farem encara millor, segur”, va manifestar. Segons el tècnic d’Almeria, “l’equip ha fet un pas endavant, crec que el meu missatge ha calat i estic molt content perquè estem mostrant el nostre gen competitiu. Això m’agrada”, va indicar amb un ampli somriure.

Molo va valorar, sobretot, “el grup humà que estem creant. És una obsessió que tenia des del primer dia i crec que ho estem aconseguint. És veritat que els bons resultats també ajuden que es creïn aquests vincles tan bonics al vestidor”, va assenyalar amb referència a la unitat i bon ambient que regna a la plantilla.

Sobre el rival de demà, l’Eixea, va advertir que serà un partit “de molta dificultat i una és la gespa artificial, però no és excusa. És veritat que aquest tipus de superfície condiciona pel bot de la pilota però hi ha set camps amb gespa artificial al grup i hem d’adaptar-nos”. En aquest sentit, va afegir un detall a l’explicar que “quan ens hem entrenat al camp de l’AEM [amb gespa artificial] hem tingut més problemes musculars i es deu a aquest procés d’adaptació que hem de passar”.

De l’equip aragonès, va destacar la fortalesa que mostra al seu camp. “És un equip sòlid, ben treballat, amb dos pivots posicionals sempre ben posicionaments i ajudant en tot moment. Tenen gent experimentada com Dorado o Mainz i hem de jugar amb la mateixa intensitat mostrada fins ara.”

Va dir que alinearà un onze “en funció del rival, però molt semblant al de fins ara” i va advertir sobre l’Eixea. “Pot ser un partit en què no passin gaires coses i ells de sobte et marquen. Són molt bons en això.”

Molo té les baixes de Luso i Trilles per sanció, i de Fernando Cano per lesió.

tracking