SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Wiese, atracció en el debut del Cadí al Palau

Les de l’Alt Urgell, amb la novetat de la nord-americana, reben avui l’Araski || La jugadora s’incorpora després del ‘play-off’ de la WNBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El debut de Sydney Wiese serà un dels principals atractius del partit d’avui del Cadí la Seu contra l’Araski (13.00 hores, Teledeporte), el primer del conjunt de l’Alt Urgell davant de la seua afició. La nord-americana, que s’ha incorporat després de disputar el play-off de la WNBA, arriba per ser un dels referents i Bernat Canut va destacar la ràpida adaptació. “Va aterrar dilluns i sembla que fa tres setmanes que està amb nosaltres. És una jugadora amb molt talent i s’ha adaptat molt ràpid, ens aporta el que esperàvem d’ella. Estem contents de tenir-la i que, per per fi, estigui tot l’equip per complet”.

Quant al rival d’avui, el tècnic va dir que “sempre és un equip incòmode, molt intens i amb molta activitat física. Ofensivament és molt ràpid. El nostre equip ha de continuar fent passos endavant en l’aspecte defensiu com fins ara i tocarà ser intel·ligents en el joc. Necessitarem l’afició al primer partit que jugarem al Palau per aconseguir aquesta victòria”, va afegir Canut. Les vitorianes arriben al partit després de sumar, igual com el Cadí la Seu, la primera victòria de la temporada a l’Open Day de Saragossa, guanyant el Bembibre (67-42). “Contra l’Ensino vam donar algunes mostres que anem cap endavant. Tanmateix, vam tenir alguns alts i baixos. El partit se’ns va complicar durant l’últim quart, però l’equip va estar bé mentalment. Sempre és positiu començar guanyant i més amb una setmana de feina per davant. L’equip és ambiciós i conscient que només està al 50 per cent de les seues possibilitats. Queda molt de camí i marge per créixer, per la qual cosa hem d’esforçar-nos per continuar millorant”, va assenyalar Canut. Les lleidatanes van estrenar la temporada amb una ajustada victòria contra l’Ensino (60-68) i esperen sumar el segon triomf consecutiu, la qual cosa ja van aconseguir el curs anterior en les dos primeres jornades.

tracking