SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes cau amb el Prat i suma la quarta derrota

El Pardinyes cau amb el Prat i suma la quarta derrota || Va anar gairebé sempre davant però els locals van remuntar a l’últim quart i van obtenir el triomf

Marc Rubín de Celis va aportar 12 punts, però l’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder guanyar.

Marc Rubín de Celis va aportar 12 punts, però l’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder guanyar.CARLA SAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes continua sense aixecar el cap i va caure a la pista del líder Prat (90-85). D’aquesta forma, els de Gerard Encuentra encaixen la quarta derrota i segueixen sense estrenar el caseller de victòries a Leb Plata. Malgrat la derrota, els lleidatans van anar davant pràcticament tot el partit, però en un final a cara o creu van acabar cedint.

Els primers minuts van ser per al Prat, que es va col·locar 13-6 als cinc minuts de partit, liderat per Marc Blanch. Tanmateix, tres triples de Rubén Fernández, Marc Rubín de Celis i Adrià Duch van aconseguir posar finalment els lleidatans amb avantatge.

El segon parcial es va iniciar amb el màxim avantatge del partit fins al moment per al Pardinyes (16-22), que es va bloquejar momentàniament i va estar gairebé tres minuts sense anotar. Tot i així, amb el pas dels minuts l’atac de tots dos equips es va animar, amb el Pardinyes col·leccionant triples i el Prat fent mal a la pintura. Al final del parcial, el Pardinyes seguia davant (37-40).

La represa no va anar bé al Pardinyes, que encaixava un parcial de 15-7 en quatre minuts i veia com el Prat agafava el liderat (52-47). No obstant, en els dos últims minuts el Pardinyes va despertar i amb un parcial de 6-12 recuperava la iniciativa en el marcador (58-59).

L’últim quart va ser d’igualtat màxima. Davis va prendre les regnes amb 11 punts en el període, tot i que també va fallar dos tirs lliures a falta de 2:21 per acabar que haurien col·locat el Pardinyes davant. A partir d’aquell moment, el Prat va posar una marxa més i va fer pujar el 86-82 a 50 segons del final, la qual cosa va acabar amb la resistència dels lleidatans.

tracking