HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana perd la imbatibilitat al caure contra el Manlleu

El Vila-sana perd la imbatibilitat al caure contra el Manlleu || Les lleidatanes van encaixar tres gols abans del descans i no van marcar fins al minut 42

Victòria Porta intenta superar una rival del Voltregà.

Victòria Porta intenta superar una rival del Voltregà.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va perdre ahir la imbatibilitat a l’OK Lliga femenina, a la tercera jornada, al caure de forma contundent davant del Manlleu, un altre dels equips que quedaven invictes encara.

L’encontre va començar igualat, malgrat que en un error de concentració de les del Pla d’Urgell, el Manlleu es va avançar per mitjà de María Díez. Cinc minuts més tard era Anna Casaramona la que marcava per part de les barcelonines. La ferida encara es va fer més gran abans d’acabar el primer període quan a l’última jugada abans de la pausa Nara López va aconseguir el tercer gol de les visitants.

El primer i únic gol de les de Jordi Capdevila el va anotar la capitana, Maria Porta, a 8 minuts per al final

El descans va servir al Vila-sana per centrar-se. Les lleidatanes van aconseguir parar la pluja de gols del Manlleu, encara que continuaven sense veure porta.

Finalment, va ser la capitana, Maria Porta, la que va aconseguir inaugurar el marcador del Vila-sana (1-4). Tot i així, el primer gol local no va arribar fins al minut 42, sense pràcticament temps ja per protagonitzar cap remuntada.

Més complicat es va posar encara quan un minut després Díez tornava a ampliar l’avantatge amb el cinquè gol de les visitants, que va deixar sense resposta el Vila-sana.

Malgrat la derrota, l’entrenador de les del Pla d’Urgell, Jordi Capdevila, es va mostrar satisfet amb la progressió de l’equip. “Estem en una bona línia de treball”, va manifestar el tècnic, que també va opinar que el duel es va decidir “per accions puntuals”. “L’enorme qualitat de les seues jugadores s’ha notat, però hem fet un bon partit encara que no es vegi al marcador”, va afegir per concloure Capdevila.