El Lleida empata a Ejea (0-0) i és colíder

El Lleida ha empatat aquest migdia sense gols en la seua visita a l’Ejea (0-0) i segueix en les posicions capdavanteres de la classificació, ja que és colíder empatat a 14 punts amb l’Andorra i el Villarreal B. Malgrat no estar encertats de cara al gol, ambdós equips han ofert un entretingut duel, amb constants anades i vingudes sobre ambdues àrees, especialment per part del Lleida, que ha jugat més i millor que el seu rival. Ho ha fet principalment en el primer temps, en el que ha disposat, igual que en el segon, de les millors ocasions. Però s'han desaprofitat pel seu ja preocupant, almenys fins ara, falta de punteria. En la primera part, Abel Molinero, Simic, Joan Oriol i Álex Felip han pogut marcar, mentre que en la segona meitat Eder ha malgastat dos grans ocasions. Al final, els de Molo encara han sortit ben parats ja que en l’últim minut del temps afegit l’Ejea, per mitjà de Ramón López, ha enviat la pilota al pal després d’una badada defensiva del Lleida.