SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida prova la seua solidesa

Imbatut fora de casa, defensa avui el lloc de ‘play-off’ i torna a aspirar al liderat al difícil camp de l’Eixea || Soriano i Simic tornen a l’eix de la defensa a causa de les baixes de Trilles i

El Lleida prova la seua solidesa

El Lleida prova la seua solidesaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu posa avui a prova la seua solidesa lluny del Camp d’Esports al complicat camp de l’Eixea, on haurà de defensar la zona de play-off i aspirarà al liderat (12.00). L’equip de Molo, que no coneix la derrota a domicili –només ha perdut a casa amb de la Nucia–, ha sumat 10 dels últims 12 punts en joc, unes credencials suficients per partir com a favorit contra un rival que no ha perdut al seu feu i que només va perdre en la visita a Andorra. Tanmateix, Molo va advertir divendres sobre la dificultat dels aragonesos, especialment per la superfície de gespa artificial. “És un dels factors que cal tenir en compte, però tampoc és una excusa. Hi ha fins a set camps amb aquesta superfície a la categoria, així que ens hi hem d’adaptar.” De fet, els blaus han pogut comprovar la dificultat del terreny entrenant-se al camp de l’AEM, on “hem tingut més problemes musculars, part d’aquest procés d’adaptació”, va dir Molo. El tècnic va assenyalar que l’Eixea és un equip “sòlid i ben treballat, amb gent molt experimentada. Hem de jugar amb la mateixa intensitat amb què vam acabar l’últim partit”. En aquest sentit, no podrà repetir l’onze del partit amb el Nàstic, ja que Trilles està sancionat al ser expulsat en el duel amb els tarragonins. Simic serà el substituirà a l’eix de la defensa i jugarà al costat de Soriano, recanvi del lesionat Luso. Els dos centrals no coincideixen en un onze des de la derrota amb la Nucia.

L’altra baixa que tindrà Molo serà la de Cano, que afronta la part final de la recuperació. Molo va dir divendres que l’onze per avui al Municipal d’Ejea de los Caballeros dependrà del rival, encara que no variarà gaire respecte als últims partits, per la qual cosa les principals novetats podrien aparèixer a la zona d’atac, amb jugadors que s’adaptin millor a la superfície del camp.

Per la seua part, Javi Suárez, tècnic de l’Eixea, va manifestar que “el Lleida no és a dalt per casualitat. És un equip compacte, que segur que buscarà tot el potencial per treure’n alguna cosa positiva, amb davanters molt ràpids a la zona d’atac. Intentarem fer el nostre partit i aconseguir els tres punts”, va afegir en aquest sentit l’entrenador de l’equip aragonès.

Pau Torres assoleix avui els 150 partits al club

Pau Torres jugarà avui a Ejea de los Caballeros l’encontre número 150 amb el Lleida Esportiu a Segona B. El porter de Capellades, de 32 anys, és el segon futbolista amb més partits de Lliga de la història del club, només superat per Pau Bosch, ara al Racing de Ferrol, que va arribar a jugar-ne 162. Per sota seu hi ha Albístegui (120), Barreda (116), Miramón (112) i Molo (102), actual entrenador. Torres va arribar al Lleida la temporada 2012-13 i ja acumula cinc temporades al club repartides en dos etapes, ja que va fitxar per l’Alabès el 2015 i, després de passar també per Valladolid i Cartagena, va tornar a l’entitat lleidatana el 2018. El balanç de Pau amb el Lleida a Segona B és de 70 victòries, 43 empats i 36 derrotes. D’altra banda, avui serà la segona vegada que el Lleida Esportiu jugui al camp de l’Eixea. L’última vegada va ser la temporada passada amb un resultat no gaire habitual: empat 4-4, amb gols de Noel, Juanto, Pedro i Mousa.

tracking