SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista busca la primera victòria contra el cuer Vic

Els de Folguera volen deixar enrere la derrota a la Copa Continental

L’equip vol girar full del 2-8 amb el Porto.

L’equip vol girar full del 2-8 amb el Porto.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita aquest migdia (12.00/Esport3) el Vic, cuer de l’OK Lliga, a la recerca de la primera victòria de la temporada. Els llistats, que van debutar amb un empat (1-1) a la pista del Voltregà i van ajornar el duel davant de l’Igualada (es juga dimecres vinent) per la disputa de la Copa Continental, confien a recuperar sensacions després de la voluminosa derrota soferta contra el Porto (2-8), un resultat del qual el tècnic, Albert Folguera, vol girar full.

“Al tema de la Copa Continental no hem de donar-li cap importància. Sabíem com arribàvem, amb l’equip encara en construcció i davant d’un gran d’Europa. Si haguéssim tret un bon resultat hauríem sortit reforçats, i ara tot sembla que sigui negatiu, i no és així. A la pretemporada hem competit bé, hem guanyat gairebé tots els partits i ens hem de quedar amb el que és positiu”, va afirmar.

“És un rival de la nostra Lliga, d’aquells partits que s’han de guanyar per ser on volem ser”

Folguera vol centrar-se en la Lliga, i més ara que el seu equip afrontarà tres partits en vuit dies. “El de Vic és un partit molt important contra un rival directíssim, en el qual ho hem de fer molt bé per poder puntuar. És un rival de la nostra Lliga, d’aquells partits que s’han de guanyar per ser on volem ser. Aquesta temporada hi haurà molta guerra i nosaltres no som, ni de lluny, l’equip de la temporada passada”, va assenyalar.

L’entrenador lleidatà és conscient que el Vic ha encadenat dos derrotes en aquesta arrancada de lliga (va caure a casa davant de l’acabat d’ascendir Palafrugell i va perdre a Calafell).

“Això farà que surtin prement les dents, molt més forts que si haguessin puntuat. Per a ells és el tercer partit després de dos derrotes”, va avisar Folguera, que té clar com jugar avui. “Cal marcar les diferències en defensa, on hem d’estar molt bé. Defensar i portar el ritme de partit que més ens interessi; i si fem bé aquestes coses tindrem més opcions de treure alguna cosa positiva”, va afegir el tècnic llistat, que ha convocat el júnior Eric Duch.

tracking